Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Postępowanie w sprawie Via Batlica - uwagi o socjotechnice |
.. kiedy na przeziębienie czosnek działa cuda ... Nic to, że mój synek kazał mi się odwracać gdy do niego mówiłem :) Polecam !!! PS1 To jest reklama PS2 Znacie inne babcine sposoby na przeziębienie ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Postępowanie w sprawie Via Batlica - uwagi o socjotechnice |
Witam wszystkich użytkowników tego forum jestem oiburzony na kibiców ŁKS jak ich można tak nazwać. Po meczu sobotnim ochrona Purzeczko miała wspólne ognisko było ich nie wielu Banda jakiś tumanów bo jak inaczej można było ich nazwać z kijami bejsbolowymi ubranych w kominiarki zatakowało ich . Piszę dlatego że wsród ochroniarzy był mój kolega który ma żonę i dziecko dla niego jest to zarobek na utrzymanie rodziny a taki tuman bo jak ich nazwać nie zastanawia się. Ludzie wy się podajecie za Kibiców ŁKS-u jak wy tylko macie wgłowie jak iść na mecz i jedyne co potrafisz to robić zadymę a potem jak dostaniesz wpier..... od policji to potem ja nic nie robiłem ja byłem taki grzeczny a oni się czepneli bez powodu . Ciekawe jak by cię tam postawili ta tym czemu jeden z drugim co byś ty wtedy powiedział
|
|
Nie zapominajcie tu o zabójczym działaniu na czynniki uzdrawiające wysokiej temperatury. Gorące mleko zabija w miodzie wszystko co dobre a pozostawia jedynie cukier. Witamina C w cytrynie zalana wrzątkiem staje sie tylko kwasem. Dobry jest sok z bzu czarnego. Osobom dorosłym dobrze jest wypocić się pod pierzynką po wypiciu goracej herbaty z sokiem malinowym i dodatkiem rumu lub czystej wódki czy też spirytusu ( w umiarkowanych ilościach) Pamiętać należy o wymoczeniu nóg w gorącej wodzie z dodatkiem soli lub nawet bez, dobre jest założenie na noc ciepłych skarpet. Życzę zdrowia.
|
|
hahaha
|
|
Allinko Gosia sama podała swój wiek w jednym z postów, w innym z kolei poście podała dzień swoich urodzin :)
|
|
Odpowiedź prawidłowa: wyglądasz lepiej niz niejedna 20 - śliczne nózki, żadnych zmarszczek, a celulit? chyba tylko w wyobraźni. A nadwaga? Jeśli masz to nieźle ją ukrywasz - taki tekst ostatnio bardzo mi się spodobał.
|
|
A może po prostu dobry seks?
|
|
;)) kobiety urodziny obchodz do max 35 lat - potem sa tylko kolejne imieniny klaniam sie nisko, do nozek padam ;))))))))
|
|
"[...]W ramach „Prezentacji Gospodarczych” zorganizowano [...] mecze piłki nożnej pomiędzy ostrołęckimi i łomżyńskimi przedsiębiorcami i samorządowcami. Łomżyńscy samorządowcy ulegli samorządowcom z Ostrołęki, a łomżyńscy biznesmeni przegrali z biznesmenami z Ostrołęki.[...]" (........)
|
|
zwłaszcza jak się wbiega na stadion za darmo, a później dostaje się pałą od ochrony i nagle k***a wielki skrzywdzony. powiem to tak: jak nie masz na bilet to nie wchodź, jak jesteś na stadionie to nieprowokuj do dymu, i nie musicie mi mówić, że nie prowokujecie, bo sam widziałem wasze chamskie zachowanie do ochrony. sami zaczepiacie, a później jak dostaniecie pałami to udajecie wielki niewiniątka.
|
|
Happy Birthday Ryskago, jeśli Vlad nie dał plamy... :) Ma zowsze Łomża
|
|
Era, Plus i Idea biją się o Gołotę. Ma reklamować naliczanie sekundowe
|
|
A tu cała walka : http://smile.mif.one.pl/files/200505/endriu.avi zapraszam do "Super Kina" ;D
|
|
Maćku, problem w tym, że zwracasz się do nieodpowiednich osób w nieodopowiednim miejscu (forum). Posłuchaj rady Brzeczyszczykiewicza, w tym przypadku ma rację. Zbych
|
|
Widzisz Kazik, nawet nie zauważyłam przejęzyczenia, źle ze mną. Albo za dużo myślę. Co do wosku, to raczej nie. Prędzej modelina: utwardza ją ogień. POzdrawiam
|
|
za uśmiech na twarzy, za dobre słowo, za dobry i zły humor... za wszystko! Kocham Cię Mamo !!! Dziękuję za życie... Ania D.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |