Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kto finansuje KOD ? |
Masakra ...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kto finansuje KOD ? |
Masakra ...
|
|
Już lepiej nic nie pisać niż pisać cos takiego- podobno mozna zapytac o wszystko wiec pytam.
|
|
Idź do bardziej postępowych "duchownych" najlepiej do zakonników. Oni trochę inaczej patrzą na ten nasz świat. Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
Dnia 26.12 znaleziono obraczke slubna w Yam Cafe z wygrawerowana data 30.03.2002
|
|
Szukam dobrego dentysty w łomży który zajmuje sie dziećmi?Moja córka ma 6 lat i potrzebna jest wizyta.Jakiś czas temu codziłam do pani Pióro ale nie byłam zadowolona.Słuszałam że gdzieś na Mazowieckiej jest dobra dentystka.Proszę o rady.
|
|
widać się znudziła panna i jest już znowu wolna.
|
|
masakra..
|
|
Nie idź tam,chyba że nie szkoda Ci włosów.
|
|
masakra..
|
|
fuj...
|
|
Ja chodzę na Szos Zambrowską-Zielony budynek- na przeciwko Baru Alicja.. Jestem zadowolona.Pracują tam młode Panie-stomatolodzy.Wiem w jaki sposob podchodza do pacjenta.Są miłe i mają tez podejscie do dzieci.. Myśle,że dobrze zrobisz jak tam sie udasz...
|
|
Treść jest ukryta
|
|
do ~: mnie też ten dzieciaksię nie podoba, ale co zrobic ze szef sztabu tak chcial? ja bym ta storne zupelnie inaczej zrobil :)
|
|
Wcześniej to robiła sobie zapas sznurówek ze świec :):):):)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Madziula czyli Magda z zespołu Magda Band skończ z tą autoreklamą bo rzygać się chce
|
|
Masakra ...
|
|
diesel 1.9 TDI rok 1998 110 km
|
|
A może jednak facet? ;] Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
Może, kto tam wie...
|
|
przepraszam ja tez tak jakos szybko musialam wyjsc, niby juz po swietach ale zawsze trzeba cos dokupic , wiec wyszlam ale przyszlam Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
kurcze jak mi glopoty czasami wychodza mar
|
|
@franio30: "MSI to porażka" oraz "reszta przyzwoita, łącznie z zasilaczem" Nie no, co za bzdury. MSI ma niektóre bardzo dobre płyty! Zasilacz przyzwoity? Brak słów...
|
|
Oddam teściową w ZŁE ręce :) ewentualnie postawie dobra flache :D:D:D
|
|
Wyszyńskiego: Dr Monika Budzanowska lub Marcin Wilczko, ale bardziej polecam Kobiete. Przyjmuja wtorki i czwartki. Mają super podejscie do dzieci: najpierw zabawa potem leczenie ;)
|
|
***** to znowu ty ?
|
|
ten temat niejest autoreklamo , ja założyłem ten temat , żeby się dowiedzieć o jakiś dobry zespół i patrzyłem ten teniks i majo pojęcie o muzyce , ale czasami przeglądałem forum i ktoś pytał o zespól było więcej zespołów podanych a wystarczy dopisac którzy umiejo grać iraptem jest 2 zespoły a z damisu też chłopaki są dobrzy bo akurat znam więc czekam na propozycje dalej dobrych zespołów ale sami widzicie jak sie lista zmniejszyła ,
|
|
a znam zespoły jak na weselu byłem to nawet wokal nagrany , a biesiade jaak zaczeli śpiewać porażka tonacja z kosmosu a teń spiewak wył jak krowa na polu , goście wogule niemogli spiewać wiocha totalna
|
|
W okolicach ul Broniewskiego błąka się śliczny, mądry, dobrze ułożony piesek,jest to terier koloru ciemny brąz,łapy i podbrzusze jasne, ogon skrócony. Wygląda na zagubionego, kto z państwa szuka podobnego psa proszę dzwonić tel. 862180642
|
|
ok dzieki
|
|
Dziwi mnie jedno: Autor: Anuula (---.elomza.pl) Posty: 3 a teraz pozytywne opinie na początku tematu: Autor: Siemano (---.elomza.pl) Posty: 2 Autor: fajny koleś (---.elomza.pl) Posty: 3 Autor: Leszczyna (---.elomza.pl) Posty: 1 I niech mi ktoś nie mówi, że to inne osoby ;>
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |