Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prezydent ze swoim prezesem rozsławiają Polskę |
nie wiem ,mam duzo pracy w domu swieta ida, wymyc trzeba okna, dywan juz uprany, przezenty, w polkach poukladac, nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prezydent ze swoim prezesem rozsławiają Polskę |
A co za debil czyta tematy, które go nie interesują? Strata czasu. Ja tam lubię te wspomnieniowe tematy Szymonka. Czekam na więcej.
|
|
byłem na weselu bardzo ciekawa sala. bardzo dobre jedzenie i miła obsługa. nikt mi nie polecal - znalazłem informacje na stronie internetowej ale nie żałujemy.
|
|
Mam na te opony paragon. Kosztowaly 800zl . Mysle ze 400zl za 4 opony to dobra cena. Stan na pewno bardzo dobry bo nie zrobily wiecej niz 1000km. Zmienilem auto szybciej niz myslalem i teraz te oponki mi sie nie przydadza bo sa waskie i pasuja przewaznie do renault. Oczywiscie nic na sile ale gwarantuje ze stan idealny jeszcze sa wloski na nich .
|
|
Legendarny Obywatel ODRADZAM KOTY JAK SIE NA PIJA BEDA DO PANNY SIE PRZYSTAWIAC. ZNAM KILKU I CO Z TEGO.MORDA NIE SZKLANKA ALE KLAWIATURE WOLE MIEC CALO.DZISIAJ POJECE SOLO NIE ISTNIEJE.WIOCHA SIE ZLECI I JESZCZE PANNE NARAZISZ. ALE JA MOWIE O GODZINACH WIECZORNYCH.
|
|
prezes1234@poczta.onet.pl
|
|
a z felgami je puszczasz???? to jestem zainteresowany
|
|
Ja jestem zupełnie innego zdania,byłam w wakacje na weselu bardzo mało jedzenia ,a co najgorsze kolega dostał brudny talerzyk .Tydzień przed weselam podnieśli cenę . Natomiast moja koleżanka w tym samym czasie bawiła się w Rysiu i była bardzo mile zaskoczona.Profresjonalna ubsługa i stoły uginały się od jedzenia ,podobno bardzo dobrego.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |