niedziela, 01 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
IDZIE NOWE!!! ALE JAJA !!!

ciachu ciachu ciachu ciach ciach ah ah , debi debi debilowaci jestescie

DiDi

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: IDZIE NOWE!!! ALE JAJA !!!

za 50 dych za przyczepe jak dasz w lomzy to w pon dostaniesz:)

rudy błazen z druhem

To widzę że się tam nic nie zmieniło , kilka lat temu jak częściej odwiedzało się ten lokal to był standard że nalewali z butelek które były już otwarte mimo że niby nowe przynosili nawet z innym korkiem , ale jak już ktoś podpity to myśli że to kac heh

Ech

LoJack (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Cyrkowcu stul ryja.

to dla obrońców złodzieja ku informacji jak oblicza się straty energii na budynku

powiedzmy mieszkacie w bloku gdzie jest 50 mieszkań

załóżmy ze każdy zużywa równo 1/50 energii całego bloku

1 lokator kradnie zatem straty dl a rejonu to 2%

oni te dwa procent mnożą przez 1,5 czyli daje już 3%

te trzy procent dzieli się potem na 50 lokali

a zważcie, że złodziej nie ma żadnych motywacji aby prąd oszczędzać zatem pali ile wlezie świateł w domu i pewnie się farelką dogrzewa

a
zatem płaci mało albo nic a zużywa znacznie więcej niż przeciętny

zatem jeśli jesteś frajerem który lubi płacić za innych to proszę bardzo podziwiajcie złodziei

zgadzam sie z Donaldem. utrzymanie jednego pracownika jest drogie. czesto, nie stac jest takiego przedsiebiorcy na zatrudnienie nowego pracownika chodzby chcial. takie zycie.

MAMOULIAN ja również z tym sie zgadzam, ale gdy mowa o rosnącym bezrobociu po zamknięciu sezonu, to kwestią są krótkoterminowe umowy jak i wyjscie awaryjne pracowników, którzy wolą pobierac z dwóch źródeł środki.

rudy błazen z druhem

ludza sie jeszcze , mlode to glupie

Ja ostrzegłam innych przed partaczką "dentystką".A niektórzy rzucili się na mnie jak bym im coś zrobiła,a to ja zostałam skrzywdzona przez nieuka,a chciałam tylko ostrzec z dobrej woli.Chociaż łatwo się domyśleć kim są te osoby samą zainteresowaną i jej rodzinką oraz wrednymi osobami co nie znają problemu.

kleo (---.introlan.pl)
Roler (---.introlan.pl)
Nie ośmieszaj się żałosny dupku,pacanie,ty szajbo hahaha.

szczebiotka,czy Ty nie mieszkasz we Francji???

chcesz serwować kawę w Łomży?
prędzej sprzedasz lodówki na antarktydzie. %)

Milena co chcesz tym osiągnąć???Myślisz,że wszyscy ludzie przestaną chodzić do tej pani?Zapewne zdecydowana większość co tam chodzi lub też zamierza pójść nie czyta forum 4lomza.Nie Ty pierwsza i nie ostatnia która tak się zawiodła na lekarzu.Jak tak każdy by agitował nie pójdzie to tego pana doktora,nie idźcie do tej pani doktor,to w końcu by się okazało,że nie ma dobrych lekarzy(a to nieprawda).

Przyszedł czas na to, abym wyszedł z cienia i upublicznił swoją kandydaturę do Rady Miasta Łomży.

Karol DZIENISZEWSKI
Kandydat do Rady Miasta Łomży

http://dzieniszewski.blogspot.com/

W mojej opinii powinniśmy skupić się głównie na merytorycznych kwestiach ważnych dla Łomży, a nie dywagacjach na temat przynależności partyjnej. To czy ktoś jest z PIS, czy PO na „lokalnym podwórku” nie powinno mieć znaczenia. Niech ścierają się na tej płaszczyźnie strony w Sejmie, ale w naszym mieście, a szczególnie w przyszłej Radzie Miasta trzeba współpracy. Na konfliktach i waśniach nie zbudujemy nowych dróg, obwodnic ani nie przyciągniemy zewnętrznych inwestorów. Musimy zacząć patrzeć w jednym kierunku, a polityka Rady powinna cechować się jednomyślnością, przewidywalnością i kompromisem.

Tak postrzegane miasto budzi zaufanie w oczach dużych podmiotów gospodarczych – a tylko dzięki nim mogą powstać nowe miejsca pracy.

W moim programie skupiam się na konkretnych rozwiązaniach i wyrażam swoje niezadowolenie z perspektywy mieszkańca, który chce Łomży nowoczesnej, gdzie przed młodym człowiekiem rysują się doskonałe perspektywy rozwoju własnej kariery… Chyba wiele osób może się ze mną zgodzić, że stan obecny odbiega od naszych oczekiwań. Podkreślam, że moja wizja ma charakter długofalowy, ale dzięki systematyczności i zjednaniu sobie przychylności przyszłych członków Rady mam szansę na realizację swojej, i jak sądzę nie tylko swojej, wizji.

W celu przybliżenia mojego profilu kandydata zapraszam na stronę:

http://www.dzieniszewski.blogspot.com

Pozdrawiam
Karol Dzieniszewski

http://www.youtube.com/watch?v=cBcCMAJaFZQ

W pełni okazane oblicze :)

a na taką zwykłą kawkę zalewaną wrzątkiem w (normalnej!!) szklaneczce lub filiżance (z fuskami) to i ja bym poszła:) ha taka najlepsza:) i jeszcze żeby jakaś cicha muzyczka cicha leciała a do tego miejsca w miarę pooddzielane od innych stolików tak aby nie słyszeli mnie inni rozmówcy obok:)

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

głosujcie na mnie!

.
Obiecuję że obiecuję!

:D :D :D

nowy czasem jest gorszy niz poniemiecki

szczebiotka lubię takie ostre kobiety,jesteś moim idolem

Unia szczeba i mila...hahaha....Tak trzymac pokemony.....w bandzie razniej nasze miasto z tego slynie.... :)
A teraz do milenki ...: kochanie wytrzyj plyny z twarzy i skocz do kumpli i odswierz bajere...Nie jestes dla mie kims z kim muglbym wykorzystac moje komory (szare) ale mam jedna kolo kamiennych schodow zawsze mozesz wpasc i pokazac do czego naprawde przydatne jest twoje zjeban;;;e uzebienie...
Mila z tej okazji ze masz ze chcesz miec ostatnie zdanie kupie ci paczke sucharkow...pogryzc nie pogryziesz ale pociuckac mozesz....
Mam tez darmowy bilet na film szczeki.Wiem jest stary ale napewno ci sie spodoba ze wzgledu na urojenia detystyczne....
Pa moja ty dziewczyno bez zebow na przedzie...
PS. Poczuj moc....

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

szczebiotka jesteś super,każde twoje słowo to jak śpiew słowika o poranku

Szczebiotka dziękuję rźniej mi tu z Tobą.Przynajmniej rozumiesz problem.

szczebiotka czy wiesz,że jesteś gwiazdą tego forum.GWIAZDĄ NR 1.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org