Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Łomzyńskie inwestycje |
mieszkańcy spódzielni w białymstoku podali sódzielnie do sądu za te podzielniki i wygrali spódzielnia zdejmowała aż sie kurzyło i nie tylko białustok inne miasta także czemu w łomży nic sie niedzieje ,muśle że mieszkają na ośiedlachi prawnicy,ale oni mają w dupie bo mają kase
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Łomzyńskie inwestycje |
Witam. Spedemon, najszybciej odpowiedź na to pytanie znajdziesz, porównując oferty kilku towarzystw. Pamiętaj, że składka za ubezpieczenie obliczana jest dla konkretnego samochodu i konkretnego kierowcy. Wpływ na składkę, (poza cechami kierowcy, samochodu, sposobem użytkowania auta) ma też zakres ochrony, jaki sobie wybierzesz - ma to znaczenie przy ubezpieczeniach dobrowolnych (np. AC). Takie elementy, jak wysokość udziału własnego, stała bądź zmienna suma ubezpieczenia czy amortyzacja będą decydowały o wysokości składki. Generalną zasadą jest – im szerszy zakres polisy, tym wyższa składka, ale jednocześnie większa ochrona w razie szkody. Dlatego nim zaczniesz porównywać ceny za np. AC, najpierw sprawdź czy pokrywają się zakresy porównywanych polis. I jeszcze jedna podpowiedź – zerknij na możliwości rabatowe, które daje ci wybrane towarzystwo. Posłużę się przykładem z mojego podwórka – w Link4 składkę za polisę możesz obniżyć sobie płacąc kartą kredytową (zniżki od 5% do 10% w zależności od karty) czy kupując ubezpieczenie online (10%). Zerknij też na tzw. stałe programy rabatowa, np. Razem taniej. Jako osoba polecona przez klienta naszego towarzystwa dostaniesz odpowiednią zniżkę na ubezpieczenie. Jeśli masz dodatkowe pytania dotyczące ubezpieczeń– pytaj śmiało np. korzystając z zakładki kontakt na blog Link4. Postaram się pomóc.
|
|
Re: Łomzyńskie inwestycje |
Ja mam ponad 500 zł nadpłaty i tak co roku. Mieszkanie słoneczne, środkowe, blok ocieplony okna wymienione. Jak wietrzę mieszkanie zawsze zakręcam grzejniki. Jak nikogo nie ma w domu bo wyjeżdzamy czy w pracy jesteśmy grzejniki ustawione na minimum a później podkręcamy w zależności od temp. w domu. W kuchni całkowicie mam zakręcony bo jak się gotuje to i tak jest ciepło. I nikt nie chodzi ubrany na cebulę czy w polarze aby zaoszczędzić. Teraz grzejniki mam pozakręcane a w domu ciepło i chodzi się na krótki rękaw.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |