Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kto prezydentem ? |
Jaki mechanik dobrze i względnie niedrogo wymieni uszczelke pod głłowicą w Oplu Astrze I 1.6. 8 zaworowy zwykły silnik.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kto prezydentem ? |
ty poryta idiotko twoje posty podnoszą mi ciśnienie
|
|
odwal sie BRAKUJE MI JEDNEGO CUKIERKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
prosze mnie nie cytowac a moje dzialania sa zawsze odpowiednio udokumentowane ,
|
|
spie*dalaj z takimi starociami misiu sobie rudy błazen z druhem
|
|
to bylem ja przyznaje... pewnie niespodzianek w innych cukierkach tez nie zauwazylas...
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=EBvge-c2_Xg
|
|
Ogarnij się szczebiotka bo mi się myśli kręcą w kółko i z tego wnioskuję że byłaś kiedyś mocno jeb.n.i.e.t.a przez kogoś, dlatego taka głupia jesteś i beznadziejne posty zakładasz. Żenada. Poszukaj se towarzystwa, a nie w domu siedzisz.!!
|
|
Najlepszym podobno przedzkolem w Łomży jest nr5 na Sikorskiego. Jesli macie państwo problem z wyborem przedszkola to polecam 5 z całego serca. Przedszkole z tradycjam i kadra pedagogiczna dobrana idealnie.
|
|
http://www.alert24.pl/alert24/0,0.html NAPISZ TU KONIECZNIE
|
|
Z Grajewa więc to normalne. < wieczne im odpoczywanie >
|
|
TWOJA DUPECZKA WYJEŻDZA NA STAŻ DO USA I TY MASZ JECHAĆ RAZEM Z NIĄ ALE NAJPIERW MUSISZ RZUCIĆ STUDIA PRAWNICZE NA KTÓRYCH JESTEŚ PRYMUSEM I PRACĘ W KTÓREJ ZARABIASZ DUŻE HAJSY.RODZINA MÓWI CI ŻEBYŚ TEGO NIE ROBIŁ BO ZNISZCZYSZ SWOJĄ PRZYSZŁOŚĆ I NAWED PIĘKNA I SZCZĘŚLIWA MIŁOŚĆ NIE JEST TEGO WARTA,KŁÓCISZ SIĘ Z RODZICAMI TRZASKASZ DRZWIAMI I WYCHODZISZ BEZ POŻEGNANIA.TO SAMO ROBISZ W PRACY,TWÓJ PRACODAWCA JEST BLADY OD TWOICH EPITETÓW NA "POŻEGNANIE".ONA WYLECIAŁA TYDZIEŃ WCZEŚNIEJ OD CIEBIE.JEDZIESZ WINDĄ ŻEBY WEJŚĆ DO WASZEGO NOWEGO GNIAZDKA KTÓRY BĘDZIE WASZYM DOMEM NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA,JESTEŚ SZCZĘŚLIWY I PEŁEN MIŁOŚCI DO KOBIETY TWEGO ŻYCIA TYLKO ONA SIĘ LICZY,W POLSCE SPALIŁEŚ WSZYSTKIE MOSTY I RODZINA CIE WYDZIEDZICZYŁA PRZEZ NIĄ ALE TY O TYM NIE MYSLISZ.JESTEŚ PRZY DRZWIACH,JUŻ NIE MOŻESZ SIĘ DOCZEKAĆ POCAŁUNKU NA KTOREGO CZEKAŁEŚ TYDZIEŃ,MASZ NADZIEJE NA TO ŻE OGLĄDNIESZ Z NIĄ DZIS DOBRY FILM A POTEM EBDZIECIE KOCHAĆ SIĘ NAMIĘTNIE PRZEZ CAŁĄ NOC.DRZWI SĄ OTWARTE,WCHODZISZ DO KUCHNI,NIKOGO NIE MA,WCHODZISZ DO SYPIALNI A TAM LATYNOS OSTRO RZNIE TWOJĄ KOBIETE OD TYŁU A ONA SAMA DUSI SIĘ KUTASEM MURZYŃCA. NO CO ROBISZ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |