Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Podziemna Armia Powraca |
kolejki nadal sa po numerekl,a kursy będą w MOPS na wózki widlowe,prawo jazdy B,C,barman/kelner,sekretarka itd.jezeli jestes zarejestrowany jako bezrobotny to chyba bedziesz mógł skorzystac
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Podziemna Armia Powraca |
strasznie mnie boli serce tak z przerwami,
|
|
znam dobrze fachowca zlota raczka, podam Ci numer jak znajde
|
|
trole ;D
|
|
o to bym poprosiła a gdzie ona przyjmuje? i jaka to jest metoda usuwania? nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
do ania79 no to poradziłaś, sprawdź opinie tej pani, wszystkie kobiety leczy na torbiele, uwaga!!!!!!!!!!!!!!! których nie ma, ja sama rok lekami byłam faszerowana jedynie co potrafiła to kasę brać także droga koleżanko sprawdz opinie, szkoda Twojego zdrowia
|
|
Antus, czy my sie znamy ,ze zabierasz glos w moich spowiedziach? JOHNY
|
|
Witam... Mam pytanie: jaka odległości powinna zostać zachowana przy postawieniu transformatora o średnim napięciu od budynku mieszkalnego??? Osobom nie mającym nic do powiedzenia na w/w temat zbędne uwagi proszę zachować dla siebie... nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
super muza,aby tak dalej.3maj sie
|
|
psy niewierne nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
hej moim zdaniem najlepszym ginekologiem jest p. Pijagin. prowadzil mi cala ciaze, oprocz tego wczesniej sie u niego leczylam i jestem baaaaardzo zadowolona. polecam jak najbardziej. bierze za wizyte 80 jak dobrze pamietam, ale naprawde warto. bardzo duzo wie o kobiecych sprawach i nie trzeba go ciagnac za jezyk, jak niektorych, ktorzy przyjmuja na kase chorych.
|
|
Vista to najgorszy program jaki moze byc mam go na laptopie i caly czas sa jakies problemy zmien na Windowsa 7 polecam!!!!!!!
|
|
Dr. Bartosz Pękała z Zambrowa
|
|
nie ma za co :)
|
|
http://megamuza.wrzuta.pl/audio/1WH1tjum3il/dj_antex_protektor_-_zajebiste,http://czopek89.wrzuta.pl/audio/4B8MIWCclRu/protektor_lotnicza_zajebiste
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |