sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
List Jaroslawa Kaczyńskiego

szczebiotka rób nie swiruj mi sie tez podobaja i to bardzo tylko z glowa :) mi sie podobaja na plecach stopie i brzuchu . Mam zamiar zrobic w najblizszym czasie tylko nie wiem do konca jeszcze u kogo. A jak sie zrobi jeden to tak wciaga ze sie szuka po jakims czasie kolejnego miejsca na tatuaz :)

DiDi

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: List Jaroslawa Kaczyńskiego

W Sobotę na meczyk. Po meczu można sobie wypić. W Niedziele do Kościółka i rodzinny obiadek:)

PS. "10 małych murzynków" Ciekawa książka. Polecam tym którzy lubią zagadki:)

hehe cudaki

jedyna i najlepsza drukarnia Kamil Borkowski ul. Łąkowa 3

Polecam Pana Zdziska : 608 504 523 www.ziko-jazda.pl

a skad go znasz tego zdzisk?

Polecam Pana Andrzeja u Gruszfelda. Sam z nim jeździłem. Super koleś.

Olaaaać! Żyjesz dla siebie i szkoda czasu na płacz i lament za kimś:) Wiem, że łatwo napisać, ale jesteś młoda i mnóstwo życia przed Tobą. Zajmij się sobą, rozwijaj i szalej ;) a jak tamten zobaczy, że masz wyje8ane to się przeprosi z Tobą ;)

mi wczoraj uciekła suka huski wabi sie kora i ma czerwona smycz.jeżeli ktoś ja zauważy prosze o kontakt na forum lub na numer tel 796726866 z góry dziekuje

ten odtatni kawalek nawet bardzo polubilam

To co robi rząd nie odciąga młodych od narkotyków i dopalaczy, wręcz przeciwnie- przyciąga. Podczas tej medialnej wojny ludzie mają okazję zobaczyć ilu jest zwolenników używek, z jak wielu sfer Ci ludzie pochodzą. To jest reklama używek, to wręcz zachęta dla młodych. Podano kilka przypadków zatruć dopalaczami i zgonów, do końca nieudokumentowanych. Podano dla porównania ilość zgonów spowodowanych spożyciem alkoholu? Środków nasennych, innych leków, narkotyków? Nie podano, bo te kilka zatruć dopalaczami to 0,1 % zatruć innymi specyfikami.

Rząd zaczynając taką walkę powinien bardziej się przygotować. Powinien zlecić przebadanie dopalaczy pod kątem ich wpływu na zdrowie, na organizm.
Nie zrobił tego, bazuje na kilku potęgowanych i wyolbrzymianych i nagłaśnianych przypadkach.

Po lewej widać świeżego hamburgera po odjęciu od niego sosu i warzyw, po prawej natomiast hamburgera zakupionego przez Karen Hanrahan, autorkę zdjęcia w 1996r i przetrzymywanego w plastikowym pudełku przez 12 lat! (zdj. z roku 2008)
Karen Hanrahan twierdzi, że kanapka z poprzedniego wieku brzydko pachnie, jest całkowicie wysuszona, bułka wyblakła, poza tym nic jej nie odróżnia od świeżego hamburgera.

źródło: http://aht.seriouseats.com/archives/2008/09/12-year-old-mcdonalds-hamburger-still-looking-good.html

Ile tam muszą ładować konserwantów, że nawet grzyby nie zainteresowały się tym "jedzeniem".

Sectusempra! I spie rrr dalaj :)

rozowy jeż raz zakładałeś temat, za darmo nikt ci tego nie zrobi, chcesz mieć dobrze to wywal kase.

Prywatnie to proponuję dr.Pyd.A NFZ to dr.Cieśla który przyjmuje w szpitalu.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org