Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
oj wybory w Łomży mogą byc zaskoczeniem! |
Zobaczymy jak będzie jeden z drugim prosił o grzanie gdy dostanie rozliczenie za ostatni sezon. Pompon
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: oj wybory w Łomży mogą byc zaskoczeniem! |
U mnie jest ciepło, cały czas mam otwarte lufciki.
|
|
w Orange grosz za sms w mix wiem ze kiedys mozna bylo grosz za sms wlaczyc po doladowaniu zdrapka za 5zl ale nie wiem jak to teraz wyglada. Musiałabyś sie do salonu przejsc i pogadać.
|
|
baro jedziesz prywatnie? moge ci dac namiary na kozak apartament, jak wynajmiesz bezp. to masz 1/3 ceny :)
|
|
Angella zna się na rzeczy ;D
|
|
Matko Bosko Kochano !!!
|
|
szymonek ja wcale nie chcę abyś mnie zaprosił. tylko publicznie na forum zapraszasz kaśkę na pizzę. to ja się publicznie pytam co będziesz chciał za to zaproszenie?
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=m7H7-ObcudQ&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=tECH4jUNAqo
|
|
A czy Pan, Panie Mariuszu posiada dyplom szkoły kształcącej w zawodzie dietetyk, czy tylko jest Pan po jakimś kursie? Jeśli po tym drugim to zdaje Pan sobie sprawe, że wg projektu nowej ustawy o zawodach medycznych nie będzie Pan już mogl zajmować się tym, czym Pan się zajmuje obecnie bez odpowiednich kwalifikacji. Pozdrawiam
|
|
jakbym miał wybierać jeszcze raz szkołę, to bym poszedl do ekonomika :) miło bardzo wspominam naukę w tej szkole, jest przyjazna dla ucznia że tak to ujmę
|
|
na czym ten swiat stoi, na klamstwie i zludzeniach hihi
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |