Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ZASTĘPCY nikt nie mówi. |
Jeśli nie macie czasu lub odwagi na żywo zagrać to proszę założyć stronę www...i wrzucic swoje materiały na stronkę!!!! Jak macie pokazaać klasę w graniu to proszę bez wzmacniaczy i elektronicznych instrumentów... Najlepiej akordeon, sax,tamburyn i ewentualnie gitara + wokal, a wszystko będzie jasne. Panowie, jak podajecie muzykę z plejbeku to zaaranżujcie sobie do swoich tonacji, a nie barwa głosu jest inna z plejbeku, a inna na żywo!!! Ręce na waszych klawiszach nie nadążają z rytmem jaki leci z płyty-OCZYWIŚCIE NIE WSZYSTKICH - są zespoły które potrafią grać i śpiewać jak należy. PAŃSTWO MŁODZI-uzgadniając zespół poproście o zagranie na żywo, np: na akordeonie i niech zaśpiewa co potrafi jeden czy drugi pan... Nadmienic chcę że nie krytykuje na forum zespołów, tylko te samochwalstwo to mnie przeraża, dobre zespoły nie muszą być polecane bo są znane. www.zespoły w GOOGLE i będą. Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ZASTĘPCY nikt nie mówi. |
,,Się gówniarzowi Z Legionów SKLEP Zlikwiduje i w kioskach sie pootwiera punkty z CiBi radiami ''
|
|
ja mam nowke za 100 zl tylko bez anteny jak chcesz to odezwij sie do mnie kd753@orange.pl
|
|
znam to na pamiec rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |