Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Przed glosowaniem poznać ordynacje wyborcza to podstawa. |
Jak to nie chcieliśmy promować ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Przed glosowaniem poznać ordynacje wyborcza to podstawa. |
alibaba wjelblondy tez klepiom ?
|
|
schiet
|
|
ic ic nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
sprzedam samsunga delphi :)
|
|
to skurczybyki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! walkonie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
a ile za tę nokię chcesz?
|
|
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesssssssssssssttttttttttttttttttttttttwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
|
|
Niemal z taką samą determinacją jak obrońcy krzyża wyruszyłem do Salonu ORANGE bronic swoich 13 groszy :D , zdając sobie sprawę, że to walka Goliata z Dawidem. Nie uwierzycie potraktowano mnie jak człowieka, ledwie przedstawiłem materiały dowodowe jednoznacznie wykazujące moją racje otrzymałem ofertę zapłacenia rachunku bez opłaty prowizyjnej, czyli byłbym do przodu jakieś 1,85 zł. W sumie mogłem się zgodzić, miałbym fundusze na jakieś trzy lata do przodu opłacania niesłusznie doliczanych (GROSZOWYCH) odsetek za zwlokę do moich faktur :D. Nie przyjąłem tej oferty, bo dotarło do mnie, że zgodnie ze społecznymi normami jestem nierzetelnym klientem w czach ORANGE (rzetelnemu klientowi nie dolicza się odsetek). Więc teraz jestem jeszcze bardziej zdeterminowany wyjaśnić sprawę moich 13 groszy. Moja wizyta zakończyła się impasem z barku winnego. Zostałem poinformowany, że mogę zareklamować swoją fakturę dzwoniąc pod numer *100 (koszt połączenia zgodzie z cennikiem). Może i robię sobie jaja z tych 13 groszy ale mam wrażenie, że ORANGE jest zupełnym przeciwieństwem MEDIA MARK czyli dla IDIOTÓW. Idioci są nieobliczalni i nie wiem co jeszcze wymyślę aby dopiąć swego :D
|
|
ciebie nikt nie pytam jasiu
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |