Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rozwala Unię |
Zamiast pisać głupoty pilnuj śmietnika...bo ci puszki wyzbierają.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rozwala Unię |
a co do bialego jeszcze autobusy kursuja???
|
|
Niespodzianka! Okazało się, że kolega kolegi go skojarzył i mam z gościem kontakt. Właśnie sam napisał na GG. :) Dziękuję wszystkim za pomoc, bardzo serdecznie! Szczebiotka, tobie także. :)
|
|
PKS Łomża jedzie jutro do Warszawy . Ludzie czy tak wam szkoda tych 15zł na bilet .
|
|
hehe alibaba a ty jak spotkasz swojego wybranka i w ciemnościach nie spostrzeże twojego wąsa to dopiero się zdziwi wackiem w twoich majtach pedałko ! zmarnujesz chłopakowi życie ! a co do tych określeń <idiotka> kierowanych do Poppy to uważaj bo i ciebie można oskarżyć alibabo fanko kebaba bo pewno można oskarżyć o bardzo niskie IQ hehe rudy błazen z druhem
|
|
normalny 15zł, byłam tydzień temu, a ulgowych uczniowskich nie ma, są tylko na legitymację studencką, ale nie wiem, ile. pewnie gdzies ok 11zł
|
|
Ja już znikam, bo w sumie skończył mi się temat, więc wątek KOŃCZĘ. Pozdrawiam Szczebiotkę, M1ch4linę, Kopciuszka i innych i dziękuję za pomoc. Życzę dobrej nocy. poppyy@tlen.pl
|
|
moze bym i tak zrobila, ale dziewczyny smieja sie ze jestem sama
|
|
Gość znaleziony. Szczebiotka. Chyba nie mówisz poważnie? Jak można się z kogoś śmiać z tak błahego powodu?
|
|
Kumpel wyczaił go na naszej-klasie. Jestem na etapie zapoznawania się. Powiedziałam swoje imię i gdzie sie uczę. Spokojnieee. :P
|
|
Dziewczyny poszły, to i ja idę. Dobrej nocy.
|
|
jakie sa ceny za usuniecie w olsztynie
|
|
Na giełdzie w OSTROŁĘCE ok, a u nas w Łomży?????
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |