Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
,,Bialystok stał się miastem frontowym,, |
Stoprocent 2 :D
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ,,Bialystok stał się miastem frontowym,, |
podejrzewam, ze wszyscy sie boja smierci nawet ci cierpiacy, jedna osoba wypowiedziala sie o blogostanie i porownala ja do smierci, wniosek chyba nigdy nie byla chora
|
|
Sklep MASTOR na Wojska Polskiego. Klient jest intruzem zarówno dla sprzedawcy jak i kierowniczka z góry. Zero profesjonalizmu[/] . Chciałem kupić plastikowe listwy do glazury. Oświadczyli mi , że sprzedają tylko z glazurą , choć listwy i glazura były innego producenta. Później stwierdzili , że za sprowadzenie 5 listew muszę zapłacić 40 zł. Powiedziałem , że nie rozumiem ich działań i sprowadzę sobie sam. W internecie znalazłem w dobrej cenie , a za przesyłkę kilkakrotnie większej ilości zapłaciłem 25 zł. Więcej tam moja noga nie postanie i będę odradzał wszystkim!!!!!!!!!!!!!!! "Człowiek, który nie chce pracować szuka wymówki, ten, który chce coś zrobić, szuka rozwiązania."
|
|
szczebiotka świntuszą ???!!! a przepraszam, głodnemu zawsze chleb na myśli.
|
|
........ oj , SZCZYbiotka , SZCZYbiotka ....
|
|
"Narkoman trafił do piekła. Otwierają się wrota, a tu całe łany marihuany. Narkoman napalony biegnie i rwie całe naręcza. Nagle słyszy głos diabła: - No i po co rwiesz, jak tam pełno narwane!"
|
|
Pamiętam jak w starych czasach stały tam kolejki furmanek. Nie mówcie gościom dlaczego.
|
|
w konfesjonale...
|
|
W Białej Damie ponoć fajnie, ale moje wesele było w Jędrusiowej Zagrodzie 4 lata temu- sala rewelacja-lepszej w Łomży nie ma- duża , przestronna, jedzenie max- nie kotlet na głowie tylko jak ktoś chciał zjeść 2 to donosili, właścicielka super babka, do dziś jak się spotkamy na ulicy to zagada.Po prostu fajni ludzie z super profesjonalnym podejściem.Byłam tam potem jeszcze na weselu siostry i na sylwku i tak samo super!Polecam
|
|
Autochtonie - no i gdzie ta "najgorsza obsługa". Żeby Cie wyzwali od chamów czy coś takiego to bym zrozumiała. Każdy sklep może sobie sprzedawać jak chce, chleb tylko z masłem, wódkę tylko z zakąską. A że cena wysoka - inaczej jest w sklepie gdzie można powybrzydzać, obejrzeć towar, a inaczej w sklepach w sieci. Każdy kupuje gdzie mu wygodniej lub taniej. Raczej mnie nie przekonałeś swoim postem. No chyba że przy tym byli opryskliwi lub poczęstowali Cie jakimś miłym słowem, to wtedy rozumiem...
|
|
a ja smierci stawiam pytania prosto w twarz, na wszystko jestem przygotowana moja corka tez
|
|
To fakt.... wystrój salonu - duży plus. W ubiegłym tygodniu byłam w tym salonie na strzyżeniu :):) Fryzurkę dobrała mi Pani z różowymi akcentami na włoskach . Ale..... wśród moich znajomych panuje opinia, iż.... strasznie kiepsko w tym salonie z wypłatą wynagrodzenia. Mówią, iż nie dośc, że nie na czas wypłata, to i dodatkowo marna.. :( ... nawet o najniższej krajowej można zapomnieć :(:(:( Poza tym, trzy fryzjerki w przeciągu pół roku stamtąd odeszły.
|
|
Szczebcia podziwiam twoje podejście do tematu. A wydawało mi się że ze śmiercią jestem obeznany . A tu widzę że nie tylko ja . Śmierć to jest kolejny rozdział który się zamyka w pewnym momencie . Śmierć jest jak epizod sensacyjnej książki , no chyba że ktoś miał życie mdłe .
|
|
Można zablokować Wojska Polskiego samochodami osobowymi i wolniutko jeździć od ronda do ronda na znak protestu.
|
|
ja naprrawde mam duze watpliwosci, pewnie wezmie kase, i nic z tego nie wyniknie, az sie boje
|
|
alibaba ! jednak z polskiego nie jesteś orłem ! poprawne jest = żadnego paziu ty nie powinieneś mieć wakacji bo ci wiedza ulatuje po tygodniu pod koniec miesiąca możesz nie wiedzieć jak się nazywasz hehe
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |