Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Macierewicz: przy nich mafia to kółko dobroczynne |
Obiło mi się o uszy że jakaś porządna knajpa Chińska . Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Macierewicz: przy nich mafia to kółko dobroczynne |
Nooooooooooooooo
|
|
"trzeba być idiotą." - Thomas wreszcie ujawnił swoje motto. Piszesz, że zapieprzasz za marne grosze - czy to moja wina? Czy jak przygarniesz Czeczenów to myślisz, że od nich coś wyżebrasz? Po prostu staraj się znaleźć sobie lepszą pracę. Naucz się osiołku czytać ze zrozumieniem - zawsze i wszędzie piszę, że socjal dla takich jak ty trzeba ograniczyć. Wiesz po czym poznać skończonego debila - swoje słowa wkłada w usta innych. Dokładnie tak jak ty. Kup sobie wreszcie słownik ortograficzny - robiąc takie błędy nigdy nie znajdziesz dobrej pracy osiołku.
|
|
Piekny mecz. Gratulacje Niemcy, lecz szkoda Urugwaju walczyli do ostatniej sekundy. Pozdrawiam
|
|
no niestety, tak jak mówisz
|
|
Do jakiego lekarza trzeba pójść by stwierdzil bolerioze czy dał skierowanie na jakieś testy?A może jest też jakis lekarz który przyjmuje prywatnie i jest dobry?Proszę o odpowiedz osób które coś wiedzą na ten temat.
|
|
zagłosuje na każdego kto obieca że nie będzie marnotrawił pieniędzy na piłkarzy...
|
|
a ja na każdego kto nie oszukuje i wie co to jest promocja ;-)
|
|
Do każdego rodzinnego i on wyda Ci skierowanie na badania... Do tego nie potrzeba iść prywatnie.
|
|
szkola glowna gwiezdnych wojen?
|
|
Nie rób badan w łomży jedz do wawy albo białego u nas nie mają specjalistynch testów i nieumieją ich przeprowadzać sama sie o tym przekonałam.
|
|
napewno do 20 woda jest. potem ją spuszczają czy coś ale jak zapłacisz ekstra to można i do 22 pływać tak mówi mojego sąsiada brat on tam jeździ co tydzień to wie w czym rzecz
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |