Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pomysl na nowa Polske |
Eminem rapował na mojej 18 i powiedział mi w zaufaniu, że do Łomży nie przyjedzie... Weźcie się ogarnijcie :D nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pomysl na nowa Polske |
Tak się składa, że pracowałam w tej firmie prawie dwa lata, odeszłam bo znalazłam lepiej płatną pracę. Owszem lekko nie było ale mając do wyboru siedzieć w domu bez pracy czy tam pracować to napewno bym pracowała:) I co teraz powiesz????Sam się pier.....j w ten pusty łeb!!!
|
|
To może napisz jeszcze, droga matahari, skąd mniej więcej trzeba pieski odebrać i do którego schroniska zawieźć, bo schronisko na Wojska Polskiego nic nie wie o Twoich szczeniętach. Wiedziałam, że coś tu śmierdzi. Mogłaś napisać "oddam w dobre ręce" lub sama załatwić to ze schroniskiem, a nie na siłę uszczęśliwiać jeleni, którzy sobie wezmą na głowę Twoje psy. Schronisko ma sprawny samochód, telefon też. Co stoi na przeszkodzie? Pewnie to, że to nie są psy bezpańskie, a Twoje szczenięta, które się nie sprzedały. Mam rację?
|
|
proponuje na support wziac Mandaryne i Feel'a
|
|
to co koncert Feela ma byc płanty? rudy błazen z druhem
|
|
hahaha takie gnioty to se mozesz jakims maluchom nagadac a nie nam ! ;d nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
A po ile teraz są??? Ja mogę sprzedać,ktoś chętny,tylko jutro jadę pierw je pozbierać,więc byłyby gotowe na niedziele,hehe xD
|
|
Najlepszy na Mickiewicza przy sklepie z częściami do samochodów, u Piotrka
|
|
beer festiwal to się dziś zaczyna między chamiakiem a jednostką cała ulica to beer festiwal hehehe a na statoilu lotna premia zbieraj punkty wygrywaj nagrody no i oczywiście Janek Godlewski radiotaksi jak masz min. 10 komentów nocny kowboj ;] nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |