sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Pomysl na nowa Polske

Eminem rapował na mojej 18 i powiedział mi w zaufaniu, że do Łomży nie przyjedzie...
Weźcie się ogarnijcie :D

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Pomysl na nowa Polske

Tak się składa, że pracowałam w tej firmie prawie dwa lata, odeszłam bo znalazłam lepiej płatną pracę. Owszem lekko nie było ale mając do wyboru siedzieć w domu bez pracy czy tam pracować to napewno bym pracowała:) I co teraz powiesz????Sam się pier.....j w ten pusty łeb!!!

To może napisz jeszcze, droga matahari, skąd mniej więcej trzeba pieski odebrać i do którego schroniska zawieźć, bo schronisko na Wojska Polskiego nic nie wie o Twoich szczeniętach. Wiedziałam, że coś tu śmierdzi.
Mogłaś napisać "oddam w dobre ręce" lub sama załatwić to ze schroniskiem, a nie na siłę uszczęśliwiać jeleni, którzy sobie wezmą na głowę Twoje psy. Schronisko ma sprawny samochód, telefon też. Co stoi na przeszkodzie? Pewnie to, że to nie są psy bezpańskie, a Twoje szczenięta, które się nie sprzedały. Mam rację?

proponuje na support wziac Mandaryne i Feel'a

to co koncert Feela ma byc płanty?

rudy błazen z druhem

hahaha takie gnioty to se mozesz jakims maluchom nagadac a nie nam ! ;d

A po ile teraz są??? Ja mogę sprzedać,ktoś chętny,tylko jutro jadę pierw je pozbierać,więc byłyby gotowe na niedziele,hehe xD

Najlepszy na Mickiewicza przy sklepie z częściami do samochodów, u Piotrka

beer festiwal to się dziś zaczyna między chamiakiem a jednostką cała ulica to beer festiwal hehehe a na statoilu lotna premia zbieraj punkty wygrywaj nagrody no i oczywiście Janek Godlewski radiotaksi jak masz min. 10 komentów nocny kowboj ;]

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org