sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Tuskolandia-"Zmiany w ustawie o NBP są niebezpieczne i mogą łamać konstytucję"

witam wie ktoś może gdzie jest jakies dobre miejsce na mazurach żeby zrobić grilla, popływać, popluskać. Chodzi mi by było gdzieś niedaleko np. okolice Rucianej Nidy

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Tuskolandia-"Zmiany w ustawie o NBP są niebezpieczne i mogą łamać konstytucję"

Uwaga! małe poprawki kosmetyczne co do supportów. Mianowicie:

Zamiast Rihanny wystąpi Tede(przykro mi z tego powodu ponieważ Rihanna zaszła w ciąże z Eminemem przez wspólny kawałek z nim) , zamiast Toplesów wystąpi Parias( Również przykro mi z powodu Toplesów ponieważ dostali propozycję zagrania koncertu w Marianowie) no i Slipknot. Dziękuję za uwagę.

Szanowny obywatelu:

Tak jak ogłosiłem we wcześniejszej prasie Fell został przezemnie odwołany i jego noga tu nie powstanie w Moim mieście. Dzękuję dobranoc

Re: Tuskolandia-"Zmiany w ustawie o NBP są niebezpieczne i mogą łamać konstytucję"

Nowe Guty

i nie mam zamiaru ciebie obrazac ale popracoj na targach a nie w biurze . . . jezeli ci urazlem sorki ale praca na targach jest duzo ciezsza:(:(:(

Witam, szukam kontaktu z właścicielem Toyoty Avalon niebieskiej lub granatowej , tej ktora jest na sprzedaż , ogłoszeniu znikło juz z portali gdzie była wystawiona, wczoraj gdzies mi uciekł na miescie :)

paula robaczku,jak zwykle nie zrozumialas tematu rozmowy.wyjasnienie specjalnie dla ciebie:rzecz dziala sie w weekend nad jeziorem sniardwy,dokladnie okolice miejscowosci kwik i dlatego kielbaska zostala wydalona z mojego ukladu trawiennego na trawke w poblizu wczesniej wymienionej miejscowosci.kibelka niestety w krzaczkach nie bylo.nie wyobrazasz sobie chyba ze bede mazurskiego klocka kisil w jelicie grubym przez trzy dni zeby przywiezdz go do domu.rozumiem ze ty zbierasz tego typu pamiatki ale zrozum, nie kazdego to kreci.

Tak masz racje nigdy nie pracowałam na targach więc nie wiem, za moich czasów też były kiermasze ale aż tak bardzo nikt nie narzekał, może teraz się zmieniło...

Adminie jeżeli jesteś na tym forum to możesz śmiało wykasować post, no chyba ze szczebiotka ma coś do powiedzenia

qwety masz te książki czy nie???????????

za orlenem biją! trzeba uważać ! dobre są przystanki na Poznańskiej. na ławce się siedzi a za wiatą to jóż różnie :]

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

czy jutro będzie zabawa w Siemieniu bo chcemy się z dziewczynamy wybrać i nie wiemy.
a dziś to gdzie najlepiej iść ? żeby kogo poznać fajnego ? mamy już dosyć tych typów z osiedla tylko piją browary na ławce i pierdzą i słuchają muzoli z noki cały czas

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org