Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nie ma takiej afery, której Polacy nie wybaczą PO, byleby PiS nigdy nie rządził |
Witam, czy jedzie ktoś może w tą sobotę do Legionowa na TSF i TWO ??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nie ma takiej afery, której Polacy nie wybaczą PO, byleby PiS nigdy nie rządził |
Zaproponujcie warsztat, gdzie sprawdzą mi samochód z każdej strony (blachy, zawieszenie, elektryka, silnik, podepną pod komputer itp.). ASO Forda mam w ostrołęce, Fiata w łomży. A gdzie pojechać z Volvo (konkretnie v40 diesel)?
|
|
Re: Nie ma takiej afery, której Polacy nie wybaczą PO, byleby PiS nigdy nie rządził |
Gapa,gapa,i jeszcze raz gapa,fleja,ciamajda,obibok,Fajfus,du pek,jak tak mozna zapomniec o cudnym rowerze,to popychadlo co go zapomnialo,ta miernota i wloczykij, .! ,
|
|
Dzieki napewno tam zajrzę:)
|
|
Volvo było do niedawna w koncernie Forda, czyli jak najbardziej ASO Forda w O-ce wchodzi w grę. Dzisiaj nawet przejeżdżając nieopodal widziałem Volvo S60 wjeżdżające na warsztat. Zawsze można do nich zadzwonić i dopytać, ew. umówić się na konkretną godzinę.
|
|
Dziś miałem MS i czekanie na wynik to ostra tortura dla psychy ;) myślę, że butelka łiskacza z frendsami umili czekanie:) Psycholożka mogłaby powiedzieć od razu, że zaliczony a nie dozobaczenia być może z uśmiechem na twarzy:/ Delikatnie się wkur.... jak dała mi bana na rok, ciesząc się na dowidzenia xD
|
|
To tacy przyjaźni ludzie - zasługują na darmowe mieszkania i ogromne zasiłki każdego miesiąca!!! http://fronda.pl/news/czytaj/profesor_obrazil_mahometa_obcieli_mu_reke
|
|
moze ktoś się orientuje ile kosztuja badania lekarskie na ciezarowy?????
|
|
Polecam panią Grzymała na Kierzkowej 20.Miła obsługa i profesjonalne podejście .Budzi zaufanie dzieci.
|
|
paszport szybciej
|
|
Las Jebaczewski
|
|
Re: byle PiS nigdy nie rządził |
napiszcie wpros ze zapraszmy do nowego lokalu typu zarcie chinskie jakis marakon i ryz a nie kombinuja mam nadizeje ze bedze to cos na wzor "A Dong" najlepsze chinskie zarcie
|
|
apoco w plener? na ogrodku kolo statoil jest oka i piwko za 5. fajne towarki ;) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |