Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
"Państwo polskie istnieje jedynie teoretycznie" - to słowa Bartłomieja Sienkiewi |
40-50 sztuk
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: "Państwo polskie istnieje jedynie teoretycznie" - to słowa Bartłomieja Sienkiewi |
|
Re: "Państwo polskie istnieje jedynie teoretycznie" - to słowa Bartłomieja Sienkiewi |
Witam, proszę o info, które salony fryzjerskie czynne są w niedzielę ( oprócz Kauflandu). Pozdrawiam!
|
|
Państwo polskie istnieje jedynie teoretycznie" - to słowa Bartłomieja Sienkiewi |
a dlaczego nie kaufland dobre fryzjerki sa
|
|
Na Ks. Janusza, przy skate parku i mini golfie jest sklep z dziecięcą odzieżą używaną. Ładne i nie drogie ciuszki mają. nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Państwo polskie istnieje jedynie teoretycznie" - to słowa Bartłomieja Sienkiewi |
ssij
|
|
Przepraszam keep ale jak twierdzisz ze w kauflandzie sa dobre fryzjerki to chyba strzyżesz się tylko na łyso, bo ja miałem to nieszczęście raz tam się strzyc u takiej pani z kolczykiem w nosie i odradzam wszystkim ten salon bo kobiecina zupełnie nic nie umie, rudy błazen z druhem
|
|
nie chodzi o wyciaganie z dołka :P spotykamy sie profilaktycznie- teraz przygotowuje sie do matury bo bez pomocy byłoby ciężko....wiecie...jak sie startowalo z 2 z angola a teraz na mocna 4 to chyba coś znaczy
|
|
Kończysz rekrutacje. Jest pobór, dostajesz rozkaz, który podpisujesz - taka umowa o prace. Następnie jakiś tydzień jesteś na komendzie w której będzie pracował po przeszkoleniu. Kolejno idziesz na szkółkę która trwa 6 miesięcy (ja słyszałem że mają skracać do 5). Następnie wracasz do komendy do której Cię przydzielono wcześniej. Amen. :)
|
|
Polecam "Cztery łapy". rudy błazen z druhem
|
|
Istnieje możliwość że zgubił kartę ale markę i konkretne szczegóły powinien znać np. jakiej firmy są manetki przerzutek albo czy miał błotniki dokładne kolory ramy w jakiej kolejności itp.
|
|
wow fachurka jestes.polecam ci lecznice w ktorej zechca z toba gadac.
|
|
Już mówię mój szwagier jest z dziewczyną która ma dopiero 20 lat on 11 lat starszy mają synka rocznego teraz w lipcu ma mieć 2 dziecko jest tam koszmar ona potrzebuje wszystkiego w sumie mały nie ma nic prawie do ubrania brakuje jej rzeczy na noworodka przyczyna alkohol dlatego poszukuje rzeczy żeby choć trochę jej pomóc.
|
|
u mnie inaczej mówili na spotkaniu informacyjnym - kończysz rekrutacje pasują Cie na policjanta w komendzie po czym masz tydzień wolnego i jedziesz na szkolenie 6,5 miesięczne do jednej ze szkół policyjnych, po tym szkoleniu zdajesz egzamin końcowy i następnie wysyłają Cie na 2 miesięczną służbe patrolową w jakiś zakątek polski a po tych 2 miesiącach wracasz do swojego miasta gdzie dalej zapewne służba patrolowa
|
|
161RDC30 odezwij sie na gg 4088549
|
|
rozmawiałem ze znajomym policjantem.. mówil ze nowi jacys sie kreca.. naborów nie było.. no i zapewne jakies plecaki poszły teraz mimo ze listy rankingowej nie było.. pożyjemy zobaczymy.. (i to chodzi o liczbę ok 20 os) chciałbym wiedzieć na jakiej zasadzie ich przepchali :P może to ci co odrabiali wojsko w policji na studiach? ale wtedy by mi powiedział co i jak.. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Re: co robić |
i może to jest pomysł? Tylko koniecznie większy niż w Casablance. Tam wchodzi 25 000 luda. To rozwinęłoby wreszcie turystykę. Lgnęliby, jak pszczoły do miodu.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |