Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Doradź Mietkowi w sprawie "afery śmieciowej" |
kupisz kawal podluzny wolowego miesa,... wystarcza duze kawalki masla na wierzch wolowiny i sol, wkladasz do rozgrzanego do 280 stopni piekarnika na 20 minut, wyjmujesz, szybko kroisz w troche grubsze plastry i podajesz z goracym tluszczem wymieszanym z woda, musztarda mile widziana
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Doradź Mietkowi w sprawie "afery śmieciowej" |
podobno chłostanie pokrzywą pomaga
|
|
Autor: karolina25 (---.elomza.pl) Data: 28-06-10 09:37 Bardzo mi przykro ale odezwał się niedouczony burakowaty pirat który ma gdzieś pieszych!!! A ja jestem zdania, że piesi mają w dupie kierowców! Chodniki są dla pieszych, a ulice dla samochodów!!! Ostatnio weszła mi babka z dzieckiem niecałe 50m przede mną i jeszcze coś pod nosem dziamgała, że jej nie puściłem!!! Ludzie opanujcie się! Życie wam nie miłe? A potem debilne komentarze, że na pasach ktoś zapierdzielał... Tylko nikt nie weźmie pod uwagę, że niektórzy na pasach czują się jak święte krowy! Pasy są po to, żeby można było przejść jak nie jadą samochody, a nie po to, żeby się te samochody przed wami zatrzymywały, bo nie chce się niektórym poczekać parę sekund...
|
|
Do : <szczebiotka> Myślę , że nie należy aż tak dołować jasia-śmietanę ( jeżeli takowe indywiduum istnieje , a nie jest to tylko postać wirtualna . Przecież to onże , bodajże jako jedyny w historii nowoczesnego świata zadał na tym forum pytanie , kto go lubi . Uważam , że trzeba go tolerować , bo taki jest - a po drodze nadaje jednak trochę kolorytu temu forum . N.p. poprzez stawianie problemów takich , które sytuują go w rzędzie noblistów . Poza tym przecie musi być jakaś kara Boska dla niesfornych forumowiczów ! Pozdr.
|
|
bardzo latwa dieta ujeta w paru zdaniach, denerwuje mnie jednak fakt, ze taki glupi czynnik jak alkohol, potrafi wplynac na tusze czlowieka, jest on ciekly to znaczy plynny, bez cukru, no z odrobinka i dodaje tyle kilogramow , ze hoooooooooooooooooo!,
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |