Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PO lansuje się w eskorcie żołnierzy GROM |
POwcu nie pokazuj swojej "inteligentnej " natury, bo sie ośmieszasz!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PO lansuje się w eskorcie żołnierzy GROM |
Mysle ze simlock najlepiej i najtaniej w help gsm na legionow(przy dworcu na przeciwko sklepu z motocyklami),a jezyk polski mogłabys sama wgrac,wystarczy poszukac w necie, jest opisane co i jak trzeba zrobic ewentualnie moge pomoc jak cos nie bedziesz dała rade zrobic.Co do kosztów to simlock ok 50zl,jezyk pewnie ze 2 dyszki.
|
|
w Zambrowie jest gość co ma instruktora i szkoli na p1 jedź na basen do Zambrowa i zapytaj się ratowników o Andrzejadałbym tobie jego numer ale oddałem tel do naprawy z numerami tel. wiec musisz tam jechać i dopytać się
|
|
Pff, ja 29zl placilam za bennego benassiego i sandi, ktorzy byli 19 czerwca w Sopocie :)
|
|
jestem ciemna w tym temacie ale sprobuję coś sama zdziałać, jednak 2 dyszki piechotą nie chodzą :) dziekuje za odpowiedz
|
|
a gdzie to ma być niby??
|
|
Witam.W dniach25 - 27 czerwca w Augustowie odbędzie się zlot motocyklowy.Czy wybiera się tam ktoś z Łomży i okolic?
|
|
W Sympati
|
|
mało. spiesz się. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
o tym kim jest bolek to ludzie juz dawno wiedza...zeby to byly czasy starozytne to ukaminiowali by goscia
|
|
chlopaki jak kijki proste i zacietrzewione zbiegna sie !! zaczerwienione od polnego wiatru:))))
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |