Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Niemożliwe, że może dotyczyć premiera? |
Myślę, że trzeba również wyciąć chwasty z ulicy Wesołej. Są bardzo duże, zaśmiecają miasto i wielu osobom przeszkadzają.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Niemożliwe, że może dotyczyć premiera? |
http://www.youtube.com/watch?v=dcKdUzWG33E&feature=player_embedded A to jest najlepsze rozwiązanie dla Polski z tego całego bagna...
|
|
Kandydat warty poparcia - Janusz Korwin Mikke, odróżnia się od tej całej reszty pasożytów rządzących naszym krajem po dziś dzień! Jest warty poparcia... Mój głos napewno będzie dla niego, Pzdr http://www.youtube.com/watch?v=dcKdUzWG33E
|
|
co sadziecie o tej firmie
|
|
Ale to i tak mu nic nie da bo karte wydaje dyrektor szkoły, a już koniec roku szkolnego. Bez karty z tym świetkiem nawet jesli by zdał to nawet nie ma co jeździć;) Do września czekaj skoro przespałes;)
|
|
straz miejska to lenie- przegania tylko stare zasmarkane babki!!!!!!!! tylko na to ja stac!
|
|
weź ty się zamknij szczebiotka, oszczędź nam czytania twoich głupot bez sensu i nie na temat
|
|
internet nie jest anonimowy za wyzwiska i obelgi mozna wyladowac w sadzie ciekawe czy tez tam bedziecie mieli odwage tak sie wypowiadac jak tu
|
|
Panowie a mozecie powiedziec cos odnosnie plac,ile mozna zarobic?
|
|
PO-wcy powiedzcie: JAK MOŻNA CHCIEĆ WYCOFAĆ POLSKĘ Z NATO ? !!!! juz rosja macza palce nie widzicie tego?;/
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |