Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zgadzam się z posłem Wiplerem... |
Ja jestem szeryfem w tym mieście
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zgadzam się z posłem Wiplerem... |
polkos cytaj uwaznie temat tu nie mowa o bulach tylko o savanie na ulicy pilsuckiego pub zaluz sobie swoj temat z bulkami i ochlapnietymi potrawami.nara milo bylo
|
|
ubrania zabawki buty kosmetyki generalnie to to samo co na stadionie tylko jest tego na pewno mniej niz tam
|
|
Sebo19 po czwarte primo nie awanturuj się bo zaraz ciebie spotka zaszczyt, wizyta na szosie zambrowskiej. Ja tu jestem od organizowania i ustawiania i ja zdecyduję kto ma występować a kto nie a władza ma wykonać. Wracając do tematu: takie coś jak Feel poprostu nie może wystąpić u nas w Łomży. Niejeden obywatel skarżył się mi na ten zespół i atmosferę jaka panuje na ich koncertach. Co drugi miał przykre wspomnienia związane z koncertem "SKANDAL". W tej sytuacji zmuszony jestem interweniować a tzw. fani niech sobie jadą do innego miasta na ich koncert. Tak jak powiedziałem nie będzie chamstwa i gnojostwa w moim mieście!!!!!
|
|
powiem tak : rzetelny_obywatel_extra = kurwis.ko nad kurwiska.mi, pizdziele.c ;)
|
|
Proszę państwa wracając do tematu, czekam na wasze rzetelne opinie na ten temat
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |