Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tusk usłyszał gorzkie słowa od rodziców. "Kłamca" |
Czy orientuje się ktoś gdzie jest prywatny gabinet dr Poppe.? A może posiadacie tel. kontaktowy do tego dr.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tusk usłyszał gorzkie słowa od rodziców. "Kłamca" |
Autor: normalnie-nienormalny (---.dsl.hol.gr) Data: 29-05-10 23:13 niekiedy miłość i przyjaciół można pogodzić. Można zaprosić przyjaciół do domu, iść wspólnie do baru lub na impreze, zorganizować grila albo jakiś wypad w plener(im więcej osób tym fajniejsza zabawa) lecz nie można zapomnieć że żaden przyjaciel d...py nie nadstawi ani nie pójdzie do ołtarza. Jeżeli wyniknie taka sytuacja że trzeba wybrać między jednym a drugim, to prawdziwy przyjaciel to zrozumie i sam usunie sie na bok. Należało by zadać pytanie co rozumiemy przez słowo "przyjaciel i miłość" bo nie każdy rozumie to samo. najmądrzejsze słowa w tym temacie pozdrawiam.
|
|
w naszym miescie... jaki chcial taki mial...kapitalizm cala morda jak se poscielisz tak sie wyspisz, pojedz synu za granice -tam bedziesz narzekal!
|
|
bez jezyka, wszyscy cie w dupie beda mieli!
|
|
dobre dobre
|
|
chyba ze umiesz rozmawiac ............. to tez cie w dupie beda mieli
|
|
pojemną masz dupę,ale nie o tym pracować trzeba nawet ciężko tylko wynagrodzenie powinno być proporcjonalne do wykonywanej pracy,a tego nie ma więc mi nie pitol że narzekam
|
|
Na dworcu pietrowy najlepszy kebs , natomiast po drugiej stronie daja hamburgery z boczkiem i koscmi hehe żenada , kły mozna polamac na nieswiadomce
|
|
jak nagrać obraz płyty cd w formacie *nrg na płytę DVD tak abym mogła odtworzyć to na odtwarzaczy DVD?
|
|
Ostatnio w dziale ogłoszeń o pracy było że potzrebują kasjera na targi obuwia.Proszę powiedzcie mi jak wiecie na czym ta praca polega.Czy podpisuje się z nimi jakąś umowę na czas określony?W jakich miastach odbywają sie te targi?Czy ta firma daje zakwaterowanie na czas targów?Jakie są zarobki?itp.Dziękuję
|
|
Treść jest ukryta
|
|
witam! Przegladalem forum, ale niestety nic aktualnego na ten temat nie znalazlem. Jak to wyglada na dzien dzisiejszy? Funkcjonuje jeszcze cos ciekawego w tym miescie? I czym warto sie w/g was zainteresowac? Pozdrawiam
|
|
oj crank nie zgodziłbym się z tobą :p w ogóle nie powinno być takiej sytuacji że musimy wybierać. gdzie tu zaufanie w związku? bez zaufania związek nie przetrwa długo tak mi się wydaję. A jeśli przyjaciel usunie się na bok to co to za przyjaciel? To był tylko przyjaciel dla rozrywki na ten czas kiedy ktoś był sam? a potem co? ma się kogoś i dziękuję przyjaciele że byliście ze mną jak byłam/em sam ale teraz już mi nie jesteście potrzebni? poczułbym się jak zabawka rzucona w kąt. jeszcze jeśli jedna ze stron przyjaciół powiedziałaby prosto z mostu że sorry ale nie utrzymujmy już kontaktów bo mam dziewczyne/chłopaka i nie chce tego zje*ać to ok zrozumiałe, cholernie bolesne ale jak dla mnie powoli zrozumiałe.
|
|
Zauważ jaki jest mail osoby dającej to ogłoszenie ( w mailu jest "cheapbut") więc skorzystaj z gOOgle i wyjdzie Ci,że to to samo co CTO
|
|
Ok może byc i CTO ale bardziej chciałam się dowiedzieć na czym polegała by praca na takich targach?
|
|
Mam problem!mieszkam z pewna osoba przez która nie moge spac bo strasznie chrapie czy jest jakis sposób zeby wyleczyc te chrapanie ???/ jesli ktos cos wie na ten temat piszcie!!
|
|
Mi też wydaje się że to droga na kamienne schodki
|
|
A dlaczego nie warto?Powiedz cos więcej na ten temat.
|
|
Kalam bzdura, no chyba że post powyżej mówi prawdę. Pewnie obok ciebie mieszka też Napoleon i Tadeusz Kościuszko. rudy błazen z druhem
|
|
to jak ma ktos ten tel ?
|
|
|
do el pablo:skorzystaleś z takiej oferty pracy że tak mi z detalami wszystko opisałeś?bo do mnie dzisiaj dzwonili żebym przyszła na spotkanie organizacyjne ale nie wiem czy iśc skoro tak napisałeś?
|
|
jesli mąż jest bi, i przyjaciel jest bi, nigdy nic nie wiadomo!
|
|
|
gula takie teksty to tylko w erze hyba ha ha ha szczebiotka hoc zemnom :))))))) < wieczne im odpoczywanie >
|
|
szukam podkladu to tważy rudy błazen z druhem
|
|
a moze kija samobija?
|
|
Któregoś dnia wieczorem jadąc skuterem przez jedno z łomżyńskich skrzyżowań było pusto na ulicach. Chcąc skręcić w lewo na skrzyżowaniu przy 4+ czujniki nie wykryły mnie. Stać można było nawet 10 min a zielone światło by się nie zapaliło. Tak samo przy wyjeździe z kaufladna. Można czekać i czekać aż któryś z przechodniów naciśnie przycisk chcąc przejść przez ulice, światło zmieni się wtedy automatycznie. Jeżdżąc późnym wieczorem nie raz musiałem schodzić ze skutera i biec naciskać przycisk aby zmieniło mi się światło na zielone.... Pozdrowienia dla wszystkich motorowerzystów i motocyklistów :)
|
|
aha
|
|
No niestety jak się chce stawać poza wyznaczone linie do zatrzymania to tak się dzieje. Skutery powinno się ograniczyć, bo Młodzi ludzie nie mają często pojęcia o ruchu drogowym. Nie mówię, że wszyscy ale zapewne większość z nich. Pozdrawiam.
|
|
Przyłączam sie w/w do prośby. Dokładnie o jakieś info na temat MMA w SP 2. rudy błazen z druhem
|
|
Wedlug mnie bardzo dobra jest szkola TFLS w wawie, no ale to trzeba troche podjechac..
|
|
i do tego straz miejska byla potrzebna ??????????
|
|
to niech zaczną
|
|
Kaśka ukradła ketchupy z mc Donalda i była na nią obława...następnie kilka radiowozów przejechało w okolicę alejek,gdyż był tam widziany podejrzany człowiek z brodą w szarym płaszczu.
|
|
Witam. Czy w Łomzy jest jakiś komis z ubraniami, gdzie można zanieść swoje ubrania do sprzedania??
|
|
Witam. Próbuję zrobić coś z czegoś i tak jak w temacie bo z tego co pamiętam i znam może wymiary będą się trochę różniły, ale raczej będę potrzebował pokrywę komory pływakowej wraz z pływakiem od WSK 125, reszta mnie nie interesuje. Jakby ktoś miał wyeksploatowany taki gaźnik , a wymiary by mi pasowały co muszę sprawdzić to możesz zarobić prawie jak za nowy gaźnik. Konkretne propozycje tylko na maila damian107@wp.pl
|
|
Pogoda szaleje nie dość że "powodzi" to i przelewa.Aj ta Łomżyczka.
|
|
Ja mam Creative 2.1 i jak na głośniki do kompa to grają kozacko
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |