sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Grupa wywrotowa dziala legalnie w Sejmie

to bij sobie brawa

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Grupa wywrotowa dziala legalnie w Sejmie

Słyszałem o tym domu.
Podobno z głodu zmarło w nim małżeństwo z trójką dzieci, które wzięło na niego kredyt "Rodzina na swoim".

widać gdzie pracował niedoceniany biedny chłopczyk zapewne ma uraz z podstawówki ile razy miałeś łeb w kiblu hahah ;]

Ja bym ten drugi wybrał.

Autor: trackone (---.internetdsl.tpnet.pl)
Data: 25-05-10 15:06

Słyszałem o tym domu.
Podobno z głodu zmarło w nim małżeństwo z trójką dzieci, które wzięło na niego kredyt "Rodzina na swoim".

hahaha :d

:D

rudy błazen z druhem

no trudno, autobus. a o której wyjeżdżacie? wpuszczają od 15 tak?

A mi się bardziej podoba pierwszy.

20 marca miałam TSF i TWO w Pile i od tamtej pory cisza nikt nie dzwoni nie pisze odnosnie multiselectu ! Czy byl ktoś w tym terminie równiez w Pile i nadal czeka?? Ile się czeka w wielkopolsce na multi ? Bo zaczynam sie denerwowac , z moze zadzwonic powninnam do nich ?

Autor postu częściowo ma racje, lecz nie do końca. Ci co pozostali w Łomży albo nie mają gdzie wyjechać albo faktycznie są "niedojebami" ale trzeba zwrócić uwagę na inny aspekt. w Łomży dzieje się tak jak się dzieje i częściowo dzieje się tak przez nieco większą metropolie niż Łomża a chodzi konkretnie o białystok który nas okrada i niszczy wszelkimi sposobami. Otóż białystok zabrał nam ze szpitala dużo specjalistycznego sprzętu dzięki czemu na konkretne badania lub leczenie musimy jeździć do białego. Kolejnym faktem jest to że białystok obniżył nam kategorie dróg przez co dostajemy mniej kasy na ich utrzymanie a żaden inwestor nie będzie inwestował gdzieś gdzie niema dobrych dróg dojazdowych, przez co niema pracy. Osoby które pozostały można różnie nazwać i określić ale na pewno znajdzie się grupa ludzi którzy mogli wyjechać ale woleli zostać żeby nie uciekać jak szczury z tonącego statku i jedno jest pewne że autor tego postu do tej grupy sie nie zalicza.

Wypierd.alaj stąd tyle Ci powiem. Pojechał burek PKSem albo na stopa do wielkiej stolycy i zgrywa taki frajer wielkiego rodowitego Warszawioka. Menda jesteś i tyle. Siedź sobie w tej zakichanej Warszawce i nie wracaj bo takiego gówna nam w tym mieście nie potrzeba! I nie odpisuj że brak mi kultury, okrzesania i że jestem zacofany:) Twoje zdanie gówno mnie obchodzi a siebie mniej więcej znam także daruj sobie gdyż nie potrzebna mi Twoja opinia. Dziękuje:)

Autor: Fazzi (---.play-internet.pl)
Data: 25-05-10 14:55

Wow! Nie wiedziałem,że aż tyle wpisów będzie i tak ciekawa dyskusja.Sorry nie mogę odpisać na każdy post ze względu na ich dużą ilość,więc napiszę ogólnie. Tak więc przyznaję,że przegiąłem z tymi "niedojebami" (tak jak zaznaczył to wyżej vespos) i za to serdecznie przepraszam ,ale pozostałe argumenty podtrzymuję. Dumą nic nie zdobędziecie. Te posty jeszcze bardziej utwierdziły mnie w przekonaniu,że młodzi ,którzy pozostali w Łomży to ludzie bez ambicji i tchórze. Nie każę nikomu opuszczać Łomży na stałe!

Nie dość że robi okropne błędy ortograficzne, o jeszcze tchórz. Fazzi, a czym jest Twoja ucieczka z Łomży jak nie tchórzostwem.Jest tu wielu ludzi, którzy coś osiągneli i nie potrzebowali do tego Warszawki czy innego miasta. poprostu mieli pomysł i wiedzieli jak się do czegokolwiek zabrać. A Ty uciekłeś, bo stwierdziłeś, że sobie tu nie poradzisz, że będziesz koczował w urzędzie pracy i czekał na zasiłek. Ty moim zdaniem jestes tchórzem. Namawiasz innych do wyjazdu, bo tam leżą pieniądze na ziemi pewnie. Może masz rację, jest łatwiej w większym mieście, stąd kolejny wniosek - poszedłeś na łatwiznę kolego, zamiast spróbować tu, gdzie się urodziłeś. Miałeś szansę coś zmienić w tej łomży, od której uciekłeś. Pozdrawiamy i życzymy wszystkiego dobrego :)

rudy błazen z druhem

Czasy sie zmieniaja ludzie nie;D ale naprawde AMozel szacun za porównanie ,ale niestety to prawda :)

Co to za koleś, to widać po tym jak pisze o tych ciepłych posadkach w Urzędzie Miejskim w Łomży albo w Policji he he...

Brzeczyszczykiewicz, tak się składa że zarobiłem, nie było problemem przewidzieć wynik tej bijatyki...

zrobim balange dla uzytkownikow forum 4lomza haha

Nati_24 nic nie zaszkodzi jak zadzwonisz i sama się zapytasz co i jak :)

szampon - są glupsze niki :)

zaprosita?

Witam .:) Mam pytanie jak w tym roku beda przebiegaly juwenalia . I jak z koncertem miedzy innymi 3ody kru . Czy ten zespol odwiedzi Lomze czy tez nie ???????

uwazaj a swoja pompke , bo ci ja zabiora

hihi

Zapisy nie wiem a koszt to około 600zł na 15 dni ;)

dziwne słowo... juwenalia... z genitaliami sie kojarzy;/

Uploaded with ImageShack.us

interesujaco to pachnie...
to juz nie ..zerkowo...?

ja wybrałbym 3.

Czy w Łomży dostanę podobną piaskownicę
nie musi być identyczna ale koniecznie z pokrywą

http://www.allegro.pl/item1039065720_piaskownica_drewniana_zamykana_120x120_andrewex.html

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org