sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Tuskolandia - zamykaja elektorat psi

w salonie slubnym nad kwiaciarnia przy sadzie jest sprytna krawcowa

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Tuskolandia - zamykaja elektorat psi

Heh właśnie :P Zawsze ich widzę :DD

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Ja nie wiem po **** ta cała nienawiść do Jagi ale spoko, no wiesz dziwicie sie ze teraz mniej osób chodzi, no bo IV liga to dośc słąby poziom grania, a I czy II to co innego:) a Czy ktoś z was wie o co tak wgl poszlo z Białym?:) Jeśli nie to zamknijcie sie...

jasiu cwel hehe :D

Podaje nr tel do krawcowej w Janowie 501962704

facet sie nie uważa za wielkiego warszawiaka więc nie ssajcie z palca głupot które was pogrążają, mówi jak jest i taka prawda. Nawet jak przyjeżdza do was najgorsza gnida zagrać koncert to cieszycie jak dzieci z iplusa. Kolejny telebim... wow, reklamują nowe spożywcze i budke z psim żarciem. Większość z was nie wie co to prawdziwa restauracja, koncert , a jak wygląda słoń widzieliście w telewizorze wziętym w kredyt na 32 miesięce :) . Na razie nie ma co dyskutować z wami, bo nie macie nawet pracy, to skąd macie wiedzieć czy utrzymacie tu w przyszlości rodzine jeżeli wogle ktos was będzie chciał , dopiero pozniej was olśni. Co drugi z was założę się dorabiał za granicą żeby sobie w końcu kupić te stare 30 letnie bmw. Siedzicie godzinami na forach, czatach jak desperaci bo nie macie żadnej rozrywki w mieście które sobie chwalicie.

Wyjeżdżają Ci którzy idą na łatwiznę i nie są wstanie sobie poradzić w mniejszym mieście. Żadną sztuką jest wyjechać do miasta gdzie jest praca i iść na etat dorabiać innych. Sztuką jest poradzić sobie w mniejszym mieście
A to mnie normalnie rozwaliło ! pewnie ledwo sobie radzisz w małym mieście a co dopiero w dużym ! Żadną sztuką wyjechać do miasta gdzie jest praca? to sobie siedz tu gdzie jej nie ma ! dziecko na utrzymaniu rodziców

Gdzie w Łomży znajdują się auto-szroty. Szukam drobiazgów do samochodu. Proszę o numery telefonów.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org