Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Referendum w Polsce za przyłaczeniem do Rosji |
SD co to jest "tępo" ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Referendum w Polsce za przyłaczeniem do Rosji |
mozna sie przebrac za chlopakow z jajkami i polowac na panienki
|
|
proponuje zaprosić mudżyna
|
|
zesraj sie
|
|
nie fazzuj sie tak fazzi. kfazzimodo hahaha żal.
|
|
częściową masz. przyznaję. ale my też mamy.
|
|
ŁKS jeździ po wioskach,ale nie przegrywa,a to jest różnica.
|
|
na lep mu padlo
|
|
siekacz123 nie pros o komentarze nikogo,a skoro temat Cie nie interesuje, nie krytykuj go Opisana jest istniejaca sytuacja, bez wymieniania nazwisk, czytaj dobrze!
|
|
fazzi wielce miastowy się zrobiles..Patrze ze jeszcze sloma ze skarpet wystaje a juz zapomniales skad sa twoje korzenie...Masz myslenie debila bo przejechales sie tramwajem...Nie rozpisuj sie na temat Łomzy i jej mieszkancow jak zapomniales kim i skad naprawde jestes...Wielki szamrancu dla warszawiakow zawsze bedziesz pajacem z wiochy,nie zmienisz tego nigdy w zyciu.podszkol akcent warszawki moze wprowadzisz w blad tekich samych petakow jak ty... Nie rozumiem ludzi twego pokroju pamietaj ze w dowodzie zawsze bedzie napisane gdzie sie wyklules....i zawsze bedzie ci to przypominac ze jestes z takiej jak to ty opisujesz wiochy... Adres na Pradze ci nie pomoze zmienic wiesniaka pod przykrywka podszywanego warszawiaka.... urbi et orbi
|
|
Hehe ,żyć w najgorszym i najbrzydszym mieście i się tym chwalić?Podrośnij.Warszawa to nie szczyt ambicji.
|
|
szczebiotka nie chcę odbiegać od tematu,ale widzę,że jak chcesz to potrafisz pisać normalnie.Dlaczego więc robisz z siebie idiotkę w tematach typu:" zapoznam się z panem" ? whiteboy- nie mieszkam już w łomży od 3 lat,więc to kawałek czasu ,a to miasto dalej stoi na tym samym poziomie,a nawet cofa się.Oczywiście urodziłem się tutaj i wychowałem,ale nigdy nie planowałem tutaj swojego przyszłego życia i wyjechałem od razu po ukończeniu szkoły średniej. Mam nadzieję,że już rozumiesz. Temat nie jest o dzieciakach ,którzy nie mają wpływu na to gdzie mieszkają ,tylko o ludziach dorosłych,którzy mogliby się rozwijać i kształcić zarabiając lepsze pieniądze,a nie zasilać kieszenie łomżyńskich prywaciarzy.
|
|
http://lks.4lomza.pl/forum/index.php
|
|
Jak będę miał kiedykolwiek owsiki to na pewno zastosowałbym takie leczenie . Jeżeli chodzi o mnie takich problemów jak dotąd nie doświadczyłem ;)
|
|
Zwracam się jeszcze raz do admina,proszę tego tak nie zostawiać.
|
|
Bunio w dalszym ciągu uważam,że potrzebujesz tych wykładów :) Wytłumaczyłbym Ci tutaj,ale nie chcę śmiecić w temacie... W każdym razie czekam na list polecony z Sądu z terminem rozprawy,pozdrawiam i cześć. nie_pajacuj_w_nowej_wersji ,no ja również tak uważam Panie kolego :) Chyba w tym całe sedno :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |