sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Naród powoli otrząsa się z amoku Smoleńskiego :)

w ktorym miejscu jest ta pizzeria?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Naród powoli otrząsa się z amoku Smoleńskiego :)

Czy Rogucki drze ryj? Hmm, ale to Twoje zdanie... Myslovitz jak najbardziej, ale możemy sobie gdybać. Organizatorzy zj*** akcję i tyle.

ojojoj ktoś tu sie wzburzył.Powiem ci tak,,ja sie poprostu nie nadaję do gotowania,sprzątania itp.nie jestem typem usługiwaczki facetowi..wole sie uczyć przez cały czas i być niezależna.żadną less nie jestem. przez faceta już ryczałam w poduszkę a drugi raz do tej samej rzeki nie wskoczę!.A skoro na żartach sie nie znasz to twój problem..Kolega który napisał jako pierwszy na forum w sposób zartobliwy napisał o poszukiwaniu żony i wypowiedzi innych rownież są śmieszne czasami a ty stwarzasz problemy:/..Nie twierdze również, że stronie od facetów,.Poprostu nie chce sie z nikim wiązać.!.
A z facetami to najlepiej na kręgle sie wybrać lub na mecz LECHA!!
pozdrawiam

o lolxD

pudzian wygra.... silvia wlasnie jest tak jak najman kondycyjnie jest dobry... ale nie wytrzyma bombardowania i zeby bo zlapal pudzian dobrze juz ma wygrana w garsci silvia pare walk odpukal bo nie wytrzymywal duszenia i ciosow

Które ulice w Łomży najbardziej ucierpiały podczas wczorajszych opadów !?

kozacy jak tylko mandat wlepić, a jak bójka jakaś to się nawet nie chcą ruszyć z komendy

ajajajaj
wyslac Polakow do Czeczeni i zamkanc granice Polski na zawsze

w tej sytuacji, kazdy sie napije z ich kubka i umyje go.. po sobie

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org