Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Naród powoli otrząsa się z amoku Smoleńskiego :) |
w ktorym miejscu jest ta pizzeria?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Naród powoli otrząsa się z amoku Smoleńskiego :) |
Czy Rogucki drze ryj? Hmm, ale to Twoje zdanie... Myslovitz jak najbardziej, ale możemy sobie gdybać. Organizatorzy zj*** akcję i tyle.
|
|
ojojoj ktoś tu sie wzburzył.Powiem ci tak,,ja sie poprostu nie nadaję do gotowania,sprzątania itp.nie jestem typem usługiwaczki facetowi..wole sie uczyć przez cały czas i być niezależna.żadną less nie jestem. przez faceta już ryczałam w poduszkę a drugi raz do tej samej rzeki nie wskoczę!.A skoro na żartach sie nie znasz to twój problem..Kolega który napisał jako pierwszy na forum w sposób zartobliwy napisał o poszukiwaniu żony i wypowiedzi innych rownież są śmieszne czasami a ty stwarzasz problemy:/..Nie twierdze również, że stronie od facetów,.Poprostu nie chce sie z nikim wiązać.!. A z facetami to najlepiej na kręgle sie wybrać lub na mecz LECHA!! pozdrawiam
|
|
o lolxD
|
|
pudzian wygra.... silvia wlasnie jest tak jak najman kondycyjnie jest dobry... ale nie wytrzyma bombardowania i zeby bo zlapal pudzian dobrze juz ma wygrana w garsci silvia pare walk odpukal bo nie wytrzymywal duszenia i ciosow
|
|
Które ulice w Łomży najbardziej ucierpiały podczas wczorajszych opadów !?
|
|
kozacy jak tylko mandat wlepić, a jak bójka jakaś to się nawet nie chcą ruszyć z komendy
|
|
ajajajaj wyslac Polakow do Czeczeni i zamkanc granice Polski na zawsze w tej sytuacji, kazdy sie napije z ich kubka i umyje go.. po sobie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |