sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Łomżing II - Cud znikających śmieci

ja wiem, ja wiem szczebiotka to siostra jasia_śmietany!!!!!!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Łomżing II - Cud znikających śmieci

nie korzystam z usług dilera więc propozycje kieruj do innych, dorwał sie do najtańszego w mieście internetu introlan i szuka zaczepki :)

POZYTYWNY ja CI powiem tak na dzien dzisiejszy pracuje sluzbie cywilnej i sama chce startowac do mudurowki i tez nie wiem, czy lepiej KWP Bstok, czy KSP Wwa.
Pisz na GG: 9934588 to Ci powiem co i jak bylo z moim kolegą, bo tutaj za duzo pisania mnie czeka, a pozniej pewnie i niezly pojazd :)

Kasia Arbuz a arbuzy masz?

I LOVE Lomza forever

relax cafe jest najlepszy tam gdzie kiedys bylo 7kier

a po co kotu pies?

bardzo smieszne

jesli nie masz nic do powiedzenia to sie nie udzielaj!!

Miałem powód, żeby założyć o jej temat, gdyż chciałem sprawdzić czy ona tak arogancko się zachowuje tylko do tych, co mają skierowanie na badanie ze szkoly ponadgimnazjalnej czy dla wszystkich pacjentów.

PrzedWiośnie - dziękuję za odpowiedź.

To od razu możesz pisać o Eskulapie i traktowaniu tam pacjentów . Ja też muszę co jakiś czas, jak i wiele moich koleżanek i kolegów przejść tam badania okresowe . To, w jaki sposób tam się odbywa, przypomina komunę w najgorszym wydaniu . Powinni tam nakręcić kolejną część ,, Alternatywy 4 '' . Nie wspomnę już o tym, że podczas pobierania krwi pielęgniarki nie zakładają rękawiczek i bez krępacji potrafią przy pacjencie jeść rosół ( byłam świadkiem) . A ,, sympatyczne '' odnoszenie się do ludzi jest na porządku dziennym ( nie tylko lekarze, ja bym powiedziała, że głównie personel pielęgniarski i obsługa rejestracji ) . Czujesz się tam człowieku jak jakiś śmieć, a nie obywatel, któremu choćby z racji płacenia składek należą się te badania i powinien być obsłużony przynajmniej kulturalnie .

najlepiej hulajnogę, zawsze jedną kosiarkę mniej w mieście ;)

na freelomza są jeszcze fotki właśnie przeglądałem.... Ładne dziury powstały.
PS. Ma się ten talent do filmów:P heheh

"music 4 every 1 " kto kurw4 łan wymyśla takie nazwy

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org