Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
,,Dziś Gruzja, jutro Ukraina a potem Polska |
możesz ściągnąć sobie program guitar pro, tam jest tabulatura, z której samemu się można nauczyć.ustawiasz dowolne tempo i komp sam pokazuje gdzie naciskać struny ;]
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ,,Dziś Gruzja, jutro Ukraina a potem Polska |
Angel dziękuję za odpis Kurcze nie wygląda to ciekawie :/ Ok- zawiozę osobiście a co jeśli okaże się ze Lublin ma miejsca? będę mógł wtedy szybko w kilka dni znów powrócić do KWP Lbn ? Aha i jak z ankietą bezpieczeństwa? Ja już jestem po wszystkim , czy po przeniesieniu do KSP wszystko przechodzi za mną? Bo słyszałem że ABO sprawdzana jest od nowa , noi nie wiem czy się wyrobię - prawda to ? Pozdrawiam
|
|
zaden psychiatra nie odesle cie do psychologa-pon.posiada jego wiedze i duzo wiecej-psycholog to taki psychiatra tylko mozna porownac to tak jeden ma wiedze po studiach a drugi na poziomie zawodowki-oczywiscie to przenosnia obydwaj koncza studia-tylko jeden jest lekarzem drugi psychologiem czyt.pseudo lekarz
|
|
Autor: trackone (---.elomza.pl) Data: 15-05-10 10:01 może jeszcze księcia Janusza I, ktoścoś ? ;] Młody jesteś nie znasz miasta. http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=187756&t=17014&v=f To są ludzie Łomży. A tobie pozostało tylko foliowe torebko wspominać. :) Ptysiu91 dzięki za przypomnienie to był prawdziwy wspomnień czar.
|
|
a co masz do pezeta?
|
|
Ja to nawet swojego tematu na angielskim nie pamiętam.Luźna gadka i uwodzicielski uśmiech zrobiły swoje. Przypomina mi się jeszcze serce które zagrezdałem na polskim i podziękowanie na koniec.W obu przypadkach maksymalne wyniki. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Autor: P.A. (---.lom.netster.pl) Data: 15-05-10 15:57 W Łomży? hehe dobry żart Autor: małpa@ (---.elomza.pl) Data: 15-05-10 15:58 w lomzy nie ma takich miejsc. a jak są to porobiły sie z nich meliny od to ci studenci śledzie małpa naucz się pisać Łomża
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |