poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Zbyt piękne, żeby mogło być prawdziwe...

oj ludku troche pokory bo inteligencja ty nie grzeszysz według serwisu 90minut.pl mecz sie rozpoczął o 17.00 chyba ze znow nastapila jakas zmiana terminu

http://www.90minut.pl/liga/0/liga4566.html_M_L_ napisał(a):

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Zbyt piękne, żeby mogło być prawdziwe...

Mecz z Wissą miał się odbyć dziś ,ale będzie 26 maja o 14 . Najbliższy mecz będzie w sobotę z Dębem

aha dzieki za info :)

NFORMACJA

Miejski Ludowy Klub Sportowy „Wissa” informuje, że podczas meczu „Wissa” – ŁKS Łomża w dniu 26.05.2010 r. /środa/ o godz. 14.00 na stadionie miejskim w Grajewie przy ul Piłsudskiego 30 sprzedaż biletów wstępu dla kibiców odbywać się będzie za okazaniem dowodu tożsamości.

albo mósisz byc informatykiem , w kaszdym punkcie mósi takowy byc by póscic protokoły internatem , 5 minut roboty a kasa taka sama jak siedzenie przez cafy dzien :D

rudy błazen z druhem

Małgosiu, to że Twój facet, okazjonalnie wypije lub zapali, to jeszcze małe ku-ku. Choćby nawet, zdarzyło się że musi sedes wziąść w objęcia i przez pół nocy "wypędzać cielaki", to i tak nic. Lecz niech tylko trafi Ci się, świrnięty, zazdrośnik-abstynent, wówczas dopiero dowiesz się, czym jest horror we dwoje.

Treść jest ukryta

ja o nim slyszalem, on tam jest razem ze swoim partnerem M.D. ktory zdradza go na facebook'u.

Ja miałem kiedyś słowny sparing z prof. Miodkiem, rozwaliłem go na łopatki trzema zdaniami.

glupie myslenie,
jesli twoj "chlopak", bo inaczej go nazwac nie moge, jest z toba to normalne, ze nie bedzie mial czasu pisac z innymi, chyba, ze to tylko internetowa milosc;]
to nie masz sie co dziwic

na pewno masz w kieszeni , popatrz dobrze, pomacaj

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org