Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Głosuję więc jestem |
Tak powinno. Ma zowsze Łomża
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Głosuję więc jestem |
Ryskago a co takie drogie w krakowie bilety ? miesieczne :P a w tramwajach są kanary ?
|
|
Ania z salonu Agata hehe
|
|
Stolicą Polski niech będzie Łomża.
|
|
Aaaaa fruwa tego ptactwa pełno po tramwajach i spokoju niedają. Człowiek se czyta spokojnie a tu przyłazi taki i "Bilet" mówi... No i trza sięgać do tej torby... Ryskago
|
|
No już go obeszłam, co nie? Ryskago
|
|
i popic mlekiem prosto od krowy
|
|
Spodnie za 35zl??Za tyle to mozna jedynie spodenki na lato kupic,ja nigdy nie widzialem spodni w takiej cenie....Jesli chodzi o pytanie "Marka Czy Cena?" ja patrze na obie rzeczy i staram sie nie kupowac tanich podrobek badz rzeczy ktorych cena jest naprawde niska a jakosc watpliwa.Wole troche wiecej zaplacic ale mam pewnosc ze np ubranie jest naprawde bardzo dobrego gatunku.Jednak w Polsce ubrania czy nawet buty odbiegaja troche jakosciowa od tych kupionych za granica mimo ze sa tej samej marki.Czemu tak jest?Nie wiem. Kazdy dopasowuje sie do swojej kieszeni,wiadomo ze nie wydamy duzo nie majac odpowiednio duzo kasy w kieszeni... Ma zowsze Łomża
|
|
|
cycq zabierz mamę na spacer i daj se spokój z obrazaniem ludzi z forum!! taka rada dla Ciebie :* Ma zowsze Łomża
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |