Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
W WARSZAWIE znów zapadła się ziemia |
dokładnie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: W WARSZAWIE znów zapadła się ziemia |
a ja sie nie zgadzam z iwasarą ponieważ pier** takie głupoty ze az ręce opadają skopiowała jakis tekst o koranie i muzułmanach z google i mysli ze ma na ten temat jakies pojęcie wystarczy spojrzec jak te bydklaki traktują kobiety szkoda ze iwasara nie mieszka tam napewno przekonała by sie co to znaczy islam spojrzała bym ja innego faceta albo krzywo pierdnęła i jej niewinni arabowie by ją zaje*** kameniami
|
|
adamos i teraz jedna wygląda jak pół pandy
|
|
to jakaś medialna prowokacja z tymi babami... zobaczcie co się dzieje pod alexem albo społem na w polskiego,obstawione czeczenią,siedzą w czerwonym golfie,łoją browary i obcinają, hehe a ja codziennie se tam łażę ok. południa.....pewnie mnie niedługo zaczepią....
|
|
To jakas paranoja... zeby studzic temperamenty mlodych czeczenow przed wyjsciem na ulice w akcie zemsty?! chore Zachecam do wspomagania dobrym slowem posla Kolakowskiego. Niewazne czy robi to z okazji przyszlorocznych wyborow lokalnych czy nie, wazne , ze jest jedynym politykiem , ktory odwazyl sie wstac i glosno powiedziec jaki jest problem w naszym miescie. Policja kreci by sie nie osmieszyc, kazdy wie, ze POLICJA BOI SIE CZECZENOW i na interwencje wola nie jezedzic. Brzezinski umywa rece... Kto kim dla kogo jest w tym miescie? Jeszcze raz apeluje o poparcie dla Kolakowskiego bo pewnie juz czeczeni ostrza noze na jego osobe.
|
|
popieram jankesa , przecież jej nie porwali, a 13-letnie grzeczne dziewczynki siedzą w domu i spotykają się z rówieśnikami, a nie imprezują ze starszymi panami ...
|
|
![]() --------------------------------------------------------
|
|
idac za mysla Pontifexa: pośle Kołakowski, ja i moi znajomi jesteśmy z Tobą!
|
|
Ciekawy cytat z Wykop.pl Dawno, dawno temu w odległej galaktyce pewien chłop miał gospodarstwo. Do gospodarstwa przybłąkał się kot. Kot był biedny i chudy. Chłop widząc te sponiewierane życiem zwierzę, nakarmił go. A że miał dobre serce karmił kotka regularnie. Kotek chodził sobie po podwórku ciesząc się życiem. Pewnego dnia na podwórku pojawił się drugi kot. Chłop jego także nakarmił. I tak żyły sobie te zwierzaki, dopóki nie okazało się że to są kotki. Więc jak nietrudno się domyślić niedługo pojawiły się małe kociaki. Chłop widząc małe pocieszne kuleczki karmił maluchy mlekiem, starszym dawał lepsze kawałki aby mogły w spokoju wychować młode. Wtedy kotów było już 10. Ale małe koty niedługo znów dorosły. A jak mały kot staje się dużym kotem to zaczyna robić małe koty. I tak rosła sobie ich populacja, aż doszła do około 100. Chłop cały czas dawał im jeść, licząc że w zamian pozbędzie się problemu myszy w zimie. Koty bardzo lubiły chłopa. Nastała zima. Chłop poszedł sprawdzić jak przechowuje się jego zboże. Przeraził się. Cały plon diabli wzięli, a myszy harcowały że aż miło. Załamany wrócił do domu. Przed drzwiami stała wesoła gromadka kotów czekających na jedzenie. Chłop nakarmił je, jednak problem kotów stawał się coraz poważniejszy. Nie miał pieniędzy na karmę dla kotów, zwierząt przybywało bardzo szybko, a były pasożytami gdyż nie łapały myszy. Co zrobić? - pomyślał chłop. Jak pozbyć się tych kotów? Zabić ich nie chciał, bo nie miał serca. Aż w końcu przebrała się miarka. Chłop przestał karmić koty. Po trzech dniach wszystkie miały go w dupie, na podwórku nie było już ani jednego. //Morał sami sobie dopowiedzcie.
|
|
quakee jestes genialny ! whodze fto :)))
|
|
dobre promo, płytka za free bedzie do ściągnięcia ? Przesluchiwałem twoje wcześniejsze płyty ale z rok temu , są na dysku. Fajnie że wytrwałeś w rapie już tak długo, propsy z łomży powodzenia i czekam na płytkę. Ps: Aż mi po głowie chodzi nutka "Spełniaj marzenia..." albo ten diss na 20latka co siedział 10lat w rapie... Pozdro
|
|
Sekcję bokserską zamierzają reaktywować Czeczeni mieszkający w znanym Wam hotelu. Jako sparingpartnerzy wystąpią mieszkańcy Łomży. Niestety muzułmańska odmiana boksu lekko modyfikuje zasady tego prastarego sportu - sparingpartner jest zazwyczaj jeden a bokserów w ciemnych golfach paru, dodatkowo podpierają się dopalaczami w postaci noża i starej beemki.
|
|
twoje nagrania tyle sa warte, co reklamowka w Biedronce. niepozdrawiam
|
|
Jestem debilem ktory klika w kazdy link!
|
|
adaosxx, nie bądź jak twojego ojca dzieci.Daj mi namiar na źródła literackie dot. twoich "wartości chrześcijańskich", które jak sam twierdzisz szanujesz. No mam zgrzyta do teściowej. I żeby tak się nie musiał z tego spowiadać. A może w konfesjonale powiem, tak mi przykazał adamosxx? Szanuj bliźniego swego i w mordę jego? Szacun dla twoich "wartości".
|
|
to ***** nie ludzie ;/ do gazu ich ;/ Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Przecież te zwierzęta czują niemiłosierny ból jak obdzierane są ze skóry żywcem . Jebać te żółte gówno . Musi być sprawiedliwość gdzieś jak nie tu to na tamtym świecie oby te żółte kurwy kiedyś za to zapłaciły .
|
|
no cóż, dałeś popis swojej inteligencji. Jak się nie ma argumentów, to się odwołuje do inwektyw. Aby zejść do twojego poziomu intelektualnego, musiałbym zejść do piwnicy. Dobrze, że jeszcze nie muszę palić w piecu. Jeszcze bym się tam z tobą spotkał.
|
|
***** policja albo jakies stroze prawa nie dostrzegaja tego tam ? przeciez to jest najgorsze kurestwo jakie moze byc ... pewnie zbieraja brukowcow do tego i ich wykorzystuja a ze oni nie maja za co zyc to ida do kazdej pracy...
|
|
Niektorzy maja powazne problemy z rozumieniem tekstu... Chociaz moze i papierek zaswiadczajacy o zdanej maturze posiadaja :> Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
a czy wy nie mozecie im wpierdolu spuscic stoja na waszych osiedlach i obcinaja wez pare kolegow i bigos a nie patrzycie jak te barany na rzez
|
|
ja jade :D
|
|
Ktoś ... mi antene! żeby było śmieszniej antena nie była CB tylko pracowała w innym paśmie. Uwaga na złodziei anten os. południe, kradną ... co się da z samochodu. Ostatnio sąsiadowi z...i kołpaki od lanosa. Jeśli ktoś napotka lub złapie na gorącym - dajcie namiar
|
|
Kolego, gdybym tak wychowywal corke ze jako 13 latka wloczyla by sie nie wiadomo gdzie calymi nocami to doprawdy nie robilo by mi zadnej roznicy czy z kims uprawia seks, trzezwa czy nie. A takie sa fakty w tej sprawie, plus wiele budzacych watpliwosci aspektow sledztwa. Jak i sedzia ktory nie dotrzymal wczesniejszej umowy. Polanski spedzil 41 dni w areszcie pod obserwacja psychiczna. Psy i prokuratura, choc maja utrzymywac prawo to jak to robia, wiedza wszyscy ktorzy popadli w jakies tarapaty z nimi, nawet nie koniecznie lamiac prawo. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Jestem debilem ktory klika w kazdy link!
|
|
hej!mam rozmowę wstępną w przyszłym tygodniu.Czy może ktoś mi powiedzieć jak to się odbywa i czy na tym etapie można odpaść.A MOGE PROSIĆ KOGOŚ O TENT TEST MULTISELECT - ale darmowy!!
|
|
ziomex pajacu sam sobie zaprzeczasz sam napisales obywatel RP a nie polak i oco ci chodzi głabie?
|
|
dla mnie tak skonstruowany temat na onecie to bezczelny atak na polskie rozumy i cala polską opinie publiczna. pranie mozgow, skandal. dokladnie widzi sie takie rzeczy, gdy zna sie jakis temat blizej. ile wiecej podobnych manipulacji czytalismy na tym serwisie?
|
|
Kurcze czyżby więc mandaty drogowe były przeszkodą w dostaniu się do Policji... ? U nas w Lubelskim nie ma jak narazie takich problemów i mam nadzieję, że nie będzie gdyż mam na swoim koncie w ciągu ostatnich 2 lat kilka mandatów za wykroczenia drogowe.. Swoją stroną- uważam iż Wasza komenda niepotrzebnie się przyczepia i pewnie jest to kwestia tego iż zbyt dużo chętnych do policji... bo nawet podczas ostatniego mandatu zapytałem policjanta- czy mi to nie zaszkodzi? - odpowiedział - nie
|
|
prawo rowne dla wszystkich bez wyjatku, czy chciala tego czy nie ale to byla 13-latka powazny i rozsadny czlowiek tak by nie postapil a prawo stanowe jest tam akurat surowe dla pedofilii
|
|
Jasne, to brdzo niewygodny dla niektórych z Was temat... Faktem jest, że ten kto pobił te kobiety jest: - tchórzem i gówniarzem bo od faceta dostałby w pysk, to tzw, damski bokser, - jest napompowany nienawiscią do wszystkich innych, a to wybitna cecha naszych prawicowo- koscielnych, faszyzujacych środowisk, które są wyborcami PiS-u , - rozpoczął spiralę nienawiści i zemsty, która niczym dobrym się nie skończy a da argumenty wrogom Czeczeńców i bedzie jak w III Rzeszy za Hitlera z Żydami. Czy tak to ma być? Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Tak tak adamosxx... prowokacja... Tylko czyja? Sami ja zaczeliscie, sami twierdziliscie, ze robicie syf na forum, zeby wreszcie media sie zainteresowaly... No to sie zainteresowaly. Tylko troche nie tak, jak chcieliscie co? Nie przewidzialo sie do konca skutkow swoich dzialan? Mialo panu poslowi urosnac, a sie skurczylo? Co za pech... Teraz trzeba podniesc lament, jak to wrogowie polityczni zmajstrowali prowokacje, zeby jakos temat zatuszowac... Tak to jest, jak sie zeruje na najnizszych pobudkach, zeby cos ugrac.
|
|
jak bysmy wyjechali do nich to bysmy byli bez głow po paru minutach bo to tolerancyjni ludzie jak wy tu wszyscy.
|
|
dran wyznajesz widze zasade jak twoje slonce peru program partii programem narodu i w kazdym punkcie sie zgadzasz? socjal rodzi patologie to prawda, ale jak juz marnowac tą kase to na polskie rodziny a nie na bandytow, do tego nie trzeba polityki zeby to pojąc czyli jak piszesz wielkie nic to jak teraz a czeczeni dostaja wielkie coś i tobie to pasuje a mi nie. ot cala roznica
|
|
ta albo PYTA SIE JERZY CZY JEZY SIE PYTA
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |