Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
O co tu chodzi ? |
Nie mam pretensji do piłkarzy, zostawiają wszystkie siły na boisku, grają na tyle na ile pozwalaja im ich umiejetnosci (niestety nienajwyzsze). Sytuacji jaką teraz mamy winni sa ludzie, ktorzy przez lata tym klubem zarzadzali. Mam takze zal do prezydenta, ktory jak ŁKS wygrywal przychodzil z cala swoja swita na mecze, a jak tylko powinela mu sie noga, to odwracal sie do niego plecami. Gdyby wtedy nie przychodzil na mecze, szanowalbym jego stanowisko co do niefinansowania klubu, bo klub powinien sam się utrzymywac, jednak nieudlone rzady przez tych kilka lat doprowadzily ten klub do ruiny niestety. Justysiu nie podzielam niestety Twojego optymizmu, ta druzyna powinna zaczac od jeszcze nizszej klasy rozgrywkowej, bo wtedy nasi pilkarze mogliby grac na rowni z rownym z druzynami w lidze, przez co nabraliby doswiadczenia, a nie niecheci do gry w pilke. Wedleg mnie ta sytuacja bedzie trwala jeszcze kilka lat.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: O co tu chodzi ? |
mieli kase na 84 minuty gry?
|
|
Autor: jasiu_śmietana (---.elomza.pl) Data: 10-07-09 19:37 oczywiscie rze metoda jeden za fszystkich , taka u nih panóje wienc ja tesz proponóje fszystkih za jednego ztad w... :))) Tak Jasiu jeden za wszystkich to może u Ciebie w domu taka zasada Ja np nie mam zamiaru stawać murem za takim półmuzgiem jak ty i za RASIZMEM
|
|
Przepraszam Ci� Jasiu. Ju� nigdy nie b�d� spamowa� w Twoich tematach na forum :(
|
|
"mistrz" jak ci to tak przeszkadza to niemusisz czytać!
|
|
Treść jest ukryta
|
|
taa znalazla na czacie wp, jak tak szuka czesto trafia na madzius. tylko ze madzius nie robi z kogos afery w przeciwienstfie do innych pustyh osub
|
|
O jasio wrzucił swoje zdjęcia ze ślubu... rudy błazen z druhem
|
|
Czy ktoś z was orientuje się ile może kosztować leczenie kanałowe zęba (6)? z góry dziękuję za odpowiedź
|
|
ile jest pkt. w Lidze Chuliganow za pomalowanie sciany???
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |