Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
czy to trzeba być szefem ABW? |
ja tez byłam w tamtym roku na weselu w Wenecji, fajnie w środku, jedzenie też dobre, z obsługi tez byłam zadowolona :) tylko właśnie do toalety po schodach trzeba schodzić i tu jest minus, a po za tym wszytko w porządku, jak jakieś mniejsze wesele to sala bardzo dobra, polecam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: czy to trzeba być szefem ABW? |
ŁuKaSz1926 HMB to strata kasy, drogie i brak efektów lepiej więc niech sobie to odpuści
|
|
są małe bo to są quady dla dzieci jak sam transparent wskazuje.. jeeednak jeśli starsza osoba chce pojeździć, to jest taka możliwość, oczywiście zachowując prędkość przewidzianą dla maluchów :P także poszaleć raczej nie da rady /10zł za 10 min ;p niedrogo a dla dziecka to zawsze jakaś atrakcja/
|
|
Treść jest ukryta
|
|
John takie pytanie do Ciebie: po co się wypowiadasz w tematach o których nie masz zielonego pojęcia? Przeszkadza Ci ŁKS? No to trudno, ale inni kochają ten klub i chcieliby, żeby dobrze prosperował. Chcesz popisać o ŁKS i pozakładać takie tematy? Zapraszam na forum klubu. Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
dokladnie 10 cio powtorzeniowiec? Admin a ty jestes pewnie z tych delikwentow co przychodza na silke i wala po 50 serii i 50 powtorzen przepalajac miesnie i robiac 3 partie jednego dnia ,smiech na sali 20 min rozgrzewki i ok 60 min intesywnego treningu wystarczy , a o suplementach lepiej nic nie mow idz zjedz kotleta , autorowi radze odlozyc pieniadze i wziasc kompletny zestaw : bialko+wegle+aminokwasy (najlepeij rozgalezione) +glutamina + jakis dopalacz typu nitro lub nano vapoor + oczywiscie min 5 posilkow dziennie dodam ze aminokwasy powinienes jesc caly rok przy cwiczeniach i to jest podstawa po treningu zycze owocnych zmagan z tonami zelastwa xD ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |