sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
czy to trzeba być szefem ABW?

ja tez byłam w tamtym roku na weselu w Wenecji, fajnie w środku, jedzenie też dobre, z obsługi tez byłam zadowolona :) tylko właśnie do toalety po schodach trzeba schodzić i tu jest minus, a po za tym wszytko w porządku, jak jakieś mniejsze wesele to sala bardzo dobra, polecam

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: czy to trzeba być szefem ABW?

ŁuKaSz1926 HMB to strata kasy, drogie i brak efektów lepiej więc niech sobie to odpuści

są małe bo to są quady dla dzieci jak sam transparent wskazuje.. jeeednak jeśli starsza osoba chce pojeździć, to jest taka możliwość, oczywiście zachowując prędkość przewidzianą dla maluchów :P także poszaleć raczej nie da rady /10zł za 10 min ;p niedrogo a dla dziecka to zawsze jakaś atrakcja/

Treść jest ukryta

John takie pytanie do Ciebie: po co się wypowiadasz w tematach o których nie masz zielonego pojęcia? Przeszkadza Ci ŁKS? No to trudno, ale inni kochają ten klub i chcieliby, żeby dobrze prosperował. Chcesz popisać o ŁKS i pozakładać takie tematy? Zapraszam na forum klubu.

Uwaga!!! nabity :)))))

dokladnie 10 cio powtorzeniowiec? Admin a ty jestes pewnie z tych delikwentow co przychodza na silke i wala po 50 serii i 50 powtorzen przepalajac miesnie i robiac 3 partie jednego dnia ,smiech na sali 20 min rozgrzewki i ok 60 min intesywnego treningu wystarczy , a o suplementach lepiej nic nie mow idz zjedz kotleta ,

autorowi radze odlozyc pieniadze i wziasc kompletny zestaw :
bialko+wegle+aminokwasy (najlepeij rozgalezione) +glutamina + jakis dopalacz typu nitro lub nano vapoor + oczywiscie min 5 posilkow dziennie

dodam ze aminokwasy powinienes jesc caly rok przy cwiczeniach i to jest podstawa po treningu

zycze owocnych zmagan z tonami zelastwa xD

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org