sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Rysio 14-tym apostołem w UE

A mnie z tego co wiadomo to basen od początku lipca jest zamknięty na 6 tygodni z powodu "napraw gwarancyjnych"...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Rysio 14-tym apostołem w UE

a moze zacznijmy od tych dobrych pracodawcow jak piekarni ktora zatrudnia niepelnosprawnych tylu ze tyle osob nie jest w stanie sie tam zmiescic,dostaje dotacje z unii a niepelnosprawnym nie daje nawet polowy tego co dostaje (w koncu oni maja rente:),wszyscy o tym wiedza ale nikt nic nie robi ,w koncu nie bez powodu istnieje powiedzenie "raczka raczke ..."
Dziekuje,pozdrawiam!!!

m1ch4lina chyba masz rację... :)

skad tam meda nadaje? wkurwia mnie jak jestem w pracy i jade z domu albo do domu. jezyk siurowi obciac!

najlepiej samemu sie zorientowac na miejscu

na tym fory najwięcej zawsze szczekąją tacy z dwiema lewymi rękoma...

no i był ktoś, tyle tu entuzjastów, JP byłeś, podobało się? czy telewizor w domu musiał wystarczyć?

Zajdź do Help GSM na Legionów.

Ten gościu naprawdę jest dobry.

tel. 862125145

Ja czekam na wyniki z MS juz 3 tygodnie . Fakt nie ma zasady co do okresu oczekiwania, mój kolega dostał odpowiedź pozytywna po 3 tygodniach. Teraz to tylko cierpliwość została.

ja mam telewizor w samochodzie to na **** do kina takiego jechac

wygląda na to, że koleś zgłosił i siedział w oknie i zacierał ręce i nie wyszło. No ale o jaki skutek mu chodziło? Czy chłopaki dalej siedzieli, pili itd? Nie, więc o co chodzi, policja spełniła swój obowiązek, wylegitymowała i tyle.
Nie ale on się domaga sprawiedliwości, najlepiej żeby ich powinęli na dołek co?? Je...bać konfidentów!

można rozdawać kasety ze ścieżką dźwiękową i sobie puszczać można w aucie

hehe

za augustowem w kierunku sejn (jakieś 5-6km) po prawej stronie jest wioska Serwy położona nad jeziorem o tej samej nazwie, jest tam kilka fajnych i spokojnych miejsc, a ceny jak pamiętam też zawrotne nie były.

pozdrawiam i miłego wypoczynku!!!

Nie wiecie gdzie w Łomży naprawiają kamery SONY MINI DV na małe kasety?

wykonanie matażu solidne , oferowany sprzęt klimatyzujący dobrych firm ale zdecydowanie drożej niż gdzie indziej . Drozsza cena nie ma zadnego uzasadnienia. Odnosnie markowych klimatyzatorów to płacimy za markę , sa tańsze wcale nie gorsze. Ogólnie oceniam tą firmę pozytywnie ale orłem dobrych cen to nie jest.

w Cropptown pracuje mojego sąsiada córki koleżanka. ale poza tym to żadnych zalet ta firma nie ma

a no to fakt ja dział miesny omijam z daleka lepiej chodzic koło półek z piwem

Polecam Help Gsm, 2 naprawy i 2 razy zadowolenie i fakturkę dostałem :D i nie VAT marża jak u innych. Pana z Sympatii radze omijąc

ja z tobą sie umówie, w piątek wieczorem możemy jechac do Augustowa? wrócić nad ranem albo aż w niedziele wieczorem na cały weeked lecz najpierw musisz sie z deka pokazać w ciemno nie ryzykuje;] mam niezły samochodzik troszke lepszy od tego passata jakby co;]

do domi1701

ale jedziesz koleszko z tym passatem hehe
no ale przymknę oko na ten żart
ja chyba ryzykuję bardziej ?!
rzuć adres maila bo jak ja dam swój tu to mi skrzynkę pół forum zaspamuje
od razu mówię że do niedzieli odpada

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org