Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sprawa śp.A.Leppera |
w domu w kiblu. ogarnij sie czlowieku
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sprawa śp.A.Leppera |
Oczywiście w wiadomym lokalu, na Sienkiewicza, gdzie wszystko jest the best, i w którym do niedawna osoby starsze mogły w spokoju sobie pogadać, a teraz rządzą szczeniaki. Kryptoreklama to dobra rzecz. -w nocy wszystkie koty są czarne/ „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
a po miescie błąka sie tysiace ułomnych ludzi, gdzie to zglosić?
|
|
|
no i ?? nie pasuje ci to tutaj nie wchodź ;-] Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
amnessiamini: A teraz dobrze masz nasrane pod deklem. tw ORKAN: myślisz, że ta stuknięta amnessiamini to jakiś nick założony przez właścicieli którejkolwiek amnesi? Mi się nie wydaję, żeby tak sobie strzelali w kolano. Po drugie Amnesia na Sienkiewicza zmieniła właściciela(przez chwilę przenosiło na stronę http://amnesiaclub.pl/, a ta psychopatka od dłuższego czasu się poci na forum. A Amnesia Maxx to już chyba nie jest Amnesia Maxx tylko Maxx. ![]() Robimy dla Polski dużo, bardzo dużo... Aż trudno wymienić
|
|
Zdaje Ci się =] Wiesz ile osób z innych miast dzięki ŁKSowi zapamięta już na długo gdzie leży Łomża. Teraz w złych czasach dla ŁKSu jest gorzej, ale jeszcze za czasów jak ŁKS był w starej II lidze i jeździł po Polsce wygrywająć mecze z taką Polonią W-wa - wtedy Browar miał się z czego cieszyć...
|
|
|
oby ciebie
|
|
a gdzie była policja jak pijak przejechał kobiete w biały dzień w Kupiskach - łapała za prędkość czy za przejazd na czerwonym świetlne na legionów? Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Wysoka "kultura" na forum ,az sie nie chce wierzyc ,czy to was bawi bo to jest zenujace .wypowiedzi sa chamskie i prostackie ,czy sie nie wstydzisz?
|
|
no wex
|
|
|
jasiu robi sie :P TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |