Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prawda o gazie łupkowym, którą się ukrywa! |
nie, bo BISKUP nie pozwoli na to nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prawda o gazie łupkowym, którą się ukrywa! |
hehe dobre. Filmów Alomodovara nie chcieli w Łomży wyświetlać a tu niby mają "Antychrysta" pokazywać. Ja chętnie najnowsze dzieło Von Triera obejrzę i dlatego wybieram się do Białegostoku. Z tego co wiem maja to grać w Heliosie. Pozdrawiam. nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
byłem i napotkałem 3 blachary na 3 dziewcynki nie wiem mnie to nie kreci ale fajnie sie piwem mozna poblewac ;0
|
|
emilia kulesza poradnia remedium
|
|
Czy to prawda, że te nowe zasady wejdą w życie w czerwcu??
|
|
no wlasnie nie pić ;) nalogi bardzo drogo kosztuja
|
|
''bardzo ważne numery kontaktowe, od których zależy zdrowie mojego dziecka'' - ładnie to tak używać dziecka do osiągnięcia celu ? Nie lepiej napisać - Chodzi mi o materialną wartość telefonu. Szanowni forumowicze spójrzcie na poniższy temat. http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=191393&t=191393 W swoim poście veekee polecił pewnego glazurnika: ‘’888166456- polecam, byc moze bedziesz musiala poczekac troszke, ale warto’’ Pragnę nadmienić ze veekee polecił samego siebie. Az takie kolejki klientów się do Ciebie pchają, ze trzeba poczekać ? Po co w takim układzie się reklamujesz ? „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |