Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Co się dzieje z byłymi preziami Łomży? |
ja jako mlody ^^znawca^^ odwiedzilem juz kilka salonow, ale zdecydowanie salon "Amelia" na al. Legionow jest najlepszy! nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Co się dzieje z byłymi preziami Łomży? |
a co ten zespoł osiągnał słucham ? chyba tylko to że musi podszywać sie pod rózne nicki by ktokolwiek o nim mówił :P Dobre zespoły terminarze zapełniają już na 2010 :P Żenada
|
|
Jezdzilem E60 545i SMG 333(KM) zapamietaj sobie "KM" znaczy Konie Mechaniczne a ty piszesz tu "km" co oznacza kilometry :) Ja pisalem o Tahoe a to wogole inna klasa samochodu niz BMW 5 Tak z ciekawosci to jaka skrzynie miala ta 535d.
|
|
Przejdź się na któryś ze skupów złomu (tylko uważaj, nie każdy posiada uprawnienia do demontażu pojazdu, inaczej bez takiego świstka nie wyrejestrujesz samochodu) tam sie dowiesz ile możesz dostać za ten samochód.
|
|
Czy ktoś wie coś więcej na temat tego festynu w Czarnocinie? Z jakiej to okazji ma być? Kto ma grać?
|
|
...kurwy jeeebane !!
|
|
pedale wszystkich pedałów nie byłeś to się nie odzywaj
|
|
http://new.meteo.pl/php/meteorogram_id_coamps.php?ntype=2n&id=258
|
|
Witaj, potrzebuję do ogrzewania domu i podgrzewania wody, jednorazowo około 1000 litrów, może Wiesz jakie ceny są w Łomzy za litr, z tego co sie orientowałem to za ekoterm niedawno było 2,30. Podawełeś kwoty na rok, czy możesz napisac jaki metraż ogrzewałeś?. Pozdrawiam
|
|
Ja byłam i jestem takiego samego zdania. Jeśli ktoś lubi lalunie, które wszystko mają na wierzchu (jak w burdelu) i karczyska to nic dziwnego ze, co niektórym się podoba. Dodam jeszcze, że to jest gorsze od jeziorka. A i uważajcie na telefony i kasę KRADNĄ wyjmą Ci z kieszeni. A tak prawdę mówiąc to wszystko było by po staremu jak by właściciel się zajmował a nie śmieszny kierowniczek, który zgrywa nie wiadomo, co a tak naprawdę o niczym nie ma pojęcia. Odradzam komukolwiek, kto ma ochotę na kulturalną imprezę. Wiem, że za to zaraz mnie wyzwą, od jakich tylko, ale to jest moje zdanie.
|
|
Witam. Czy wam też tak szarpie Grande Punto na nauce jazdy. Tymi samochodami nie da się jeździć. W każdym tak jest, czy tylko ja trafiłem na taki w firmie XXX :-)
|
|
A ładnie to tak od razu po nazwisku?Koleś nie odpowiada Ci to zmień sobie sieć i po sprawie.Duży wybór masz .A pani może miała okres .Podpisz swojego posta swoim nazwiskiem HEROOO.
|
|
Rufi ma rację nie wyjeżdzajcie z nazwiskami. Co do jakości obsługi w sklepach i instytucjach w Łomży to mam wrażenie że czas stanął w miejscu. Jak za "demoluda" był żart - Czego .... ! Pani sobie życzy. Tak jest i teraz. Wchodzisz i od drzwi jesteś intuzem, "pani" ekspedientka w połowie przeżuwania kanapki lub przełykania kawy rzuci "miłe" spojrzenie, że jak to można było jej przerwać kawę kanapkę czy papierosa. Tak. Tak wiem ! Każdy ma prawo zjeść,zapalić, napić się kawy czy herbaty ale czy musi to robić na środku swojego miesca pracy ? Kiedyś w sklepie meblowym za stacją pryma na ekspozycyjnych ( !!!!!) meblach leżała w pół zjedzona bułka i nie dopita "chińska zupka". Na palcach jednej ręki można policzyć punkty gdzie obługa jest miła i dotyczy to tylko tzw. sieciówek. Tam raz lub dawa razy na miesiąc mają kontrolę tajnego klienta i kto nie spełnia standardów obsługi firmy to długo nie po pracuje. Reszta się nie boi ,a jak już właściciel stoi w sklepie to juz ma totalnie klienta w d... . Hanlarze narzekacie na małe obroty ? Jak my klienci mamy iść tam gdzie nas traktują po chamsku ??? Ludzie trochę kultury !!!! „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
był ktoś? „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |