Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Mnogie Jedwabne. |
co to ta gać? pierwsze słysze...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Mnogie Jedwabne. |
http://odsiebie.com/profil/LatexGirl.html?dir=36548 masz podniec sie jeden z drugim, zdjecia + filmik^^
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Przecież nikt nikogo za rękę na pocztę nie ciągnie. Jeżeli nie mam ochoty nie korzystam z usług PP. Tak na marginesie reszta firm wcale nie jest lepsza od poczty. Ostatnio w mojej skrzynce znalazłem coś co wyglądało jak makulatura (porozrywana koperta) a w rzeczywistości było rachunkiem z ERY. Okazało się że „przesyłkę” dostarczała firma InPost czy jakoś tak. Poczta Polska ma chyba monopol na przesyłki do 50g wiec aby InPost mógł dostarczyć ową przesyłkę muszą dokleić ciężarek. Domyślam się że listonosz z InPostu aby w torbie nie taszczyć kilogramów zbędnego żelastwa poodrywał owe odważniki. Niestety zrobił to tak niefortunnie że porwał całą kopertę. Reasumując z PP nie jest tak źle, inne firmy nie są wcale lepsze. Kiedyś kurier z UPS powiedział mi że abym mógł otrzymać przesyłkę którą miał mi dostarczyć muszę być w domu w godz.. 14-16 bo on w tych godz. biedzie w Łomży, potem już jedzie na baze.
|
|
Ale niektórzy mają pomysły.... Co wam przeszkadzają Biedronki ? Chyba zwierzęta tam nie pracują ,a podatki do Portugalii nie lecą. Centrum z markowymi sklepami jak H&M ? buahahah w Anglii najgorsze ścierwo.To jednorazówki nie ciuchy Wszystkich Czeczenów do Czerwonego Boru ? Wtedy mieliby już swoje miasto a nie budynek.Za 50 lat by walczyli o autonomie... Lotnisko ? Pod Szczytnem raz dwa upadło a latały tam tanie linie lotnicze.
|
|
otwarty
|
|
szanowny anonimowcu H&M w Anglii jest sklepem jak każdy inny, ścierwem są ciuchy z naszych lokalnych sklepików z "markową odzieżą" , w Anglii ścierwem jest sklep RIVER ISLAND który w Warszawie w galerii Arkadia jest jednym z najdroższych sklepów. Więc przestań bredzić jak się nie znasz. Obywateli Czeczeńskich należało by wysłać do Czerwonego Boru niech sobie tam nawet autonomię zrobią ale niech nie panoszą się całymi hordami po Łomży Każdy ma prawo się wypowiedzieć co chciałby aby było w naszym mieście, według ciebie biedronka powinna sąsiadować z kolejną biedronką, a na rogu powinien stać klep Lacoste, Tommy Hilfinger i Ralf Lauren, .... bez sensu Santreo
|
|
hehe piekarnia w miejscowosci "gac"
|
|
j/w
|
|
13 czerwca ma być Perfect w Łomży ,jeszcze bedzie pewnie impreza organizowana przez browar,juwenalia i gościniec .Fajnie że bedzie ten zespół spodoba się napewno młodszym i starszym.
|
|
A ja tam mysle, ze w Lomzy powinny byc sklepy na kazda kieszen, nawet Biedronki itp., bo przeciez sa ludzie, ktorzy robia tam zakupy i to im odpowiada. A co do H&M i River Island, to ja mieszkam w Anglii i wcale nie uwazam, ze sa to jakies najgorsze sklepy. Moze nie jest to Gucci czy Armani, ale nie sa to tez najtansze sklepy. Powiedzialabym, ze taka srednia klasa i jakosc. Nie jest najgorsza i nie jest najlepsza. Ale nawet tego w Lomzy nie ma:/ A jesli chodzi o Czeczenow, to chyba grubo za skore niektorym z Was zaszli, bo ciagle narzekacie. Hehe:P
|
|
2kg metki dla poprawy sylwetki , moze lepiej bierz coś na przyrost masy mózgowej bo łysych tępych przypakowanych typó juz nie brakuje
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |