Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Przepowiednia Wernyhory |
Tak ale nie ma jak to mleko mamy a nie sztuczne...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Przepowiednia Wernyhory |
da ktos zdjecia tego budynku ?
|
|
Najlepszy jest widok jak po zimie stopnieje śnieg. Kloc na klocu. Rewelacja :)
|
|
Cyt "minelo juz prawie 20-30 lat, jeszcze chwila i te bloki beda sie sypac, czekac bedzie rozbiorka. i niby trzeba placic 3tys za starocia? na 20lat mieszkania, i co dalej? na starosc po 50-60 latach na bruk?" No czad . A czemu niby te bloki miałyby się rozsypać .Te bloki to to bunkry beda stac i za 1000 lat . Jak nie wierzysz to weź wiertarkę i wywierć w bloku dziurę a najlepiej spróbuj coś wykuć w ścianie . Lepianki w krakowie stoją już po 400 lat
|
|
... jak w temacie, czyli moze ktos pracowal, jaka atmosfera, zarobki itp. Dzieki za inf.
|
|
nie miasto tylko GEYCENTER lub Geystok
|
|
masz racje jasiu ;)
|
|
Co znaczy wyzysk??Przeciez tak mi sie wydaje nikt nikogo do pracy nie zmusza:) Odpowiadaja warunki-pracujesz,nie odpowiadaja to odchodzisz i szukasz lepszej pracy,lepszych warunkow,lepszych zarobkow:)
|
|
Dzięki za pomoc. Jutro się rozejrzę.
|
|
jasiu weż rozbieg i pieprznij z baranka w ściane nośną bloku . Może wróci znajomośc ortografii. Czemu te bloki miąłyby się sypac ? co w ikonstrukcji tych bynkrów jest słabego ? wg mnie do wojny atomowej nawet za 200 lat jeszcze posłużą
|
|
Witam. Ostatnio serfując po internecie znalazłem coś intrygującego. Kiedy to zobaczyłem nie wiedziałem co mam myślec. Zreszto sami ocencie wartości niektórych ludzi o to link http://www.zemsta-za-zdrade.com/?id=3b2d8eb8 . Bardzo proszę o poważne komentarze. Dziękuję
|
|
To juz kiedys było tutaj zamieszczone . Jesli chodzi o tresc to nie trzeba myslec tylko surowo karac. Oczywiscie o ile dzieje sie to bez wiedzy zainteresowanej.
|
|
С транслитом нет проблем, гланое понимание! nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
AA:) OLŚNIENIE:) http://www.youtube.com/watch?v=y3SQGCzO06Q nagle błysk i w głowie ... I told you twice mi sie pojawiło:) Tylko w jakimś remixie...
|
|
Pani do Jasia: -Jasiu, przesylabizuj słowo: BIAŁYSTOK Jasiu dzielnie: -Bi-ał... Biał-... Bi... ku*wa innych kolorów nie mieli?!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |