piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Gdzie nadzór nad MPEC?

Dokladnie, jak kur*** mloda osoba w wieku dwudziestu kilku lat ma dostac kredyt, skoro nie mozna dostac umowy na czas nieokreslony? Pracodawcy tylko kombinuja, z roku na rok przedluzaja, albo daja 5 lat, w glowie to sie nie miesci, w Lomży jak sie nie ma znajomosci to sie mozna obesrac , ja jestem w takiej sytuacji i jak tylko pomysle,ze przez tyle lat bedziemy musieli walic odstepne, to mnie szlag strzela!!! A to co placimy za stancje to wystarczajaco miesieczna rata kredytu, wiec do dupy z taka oferta!!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Gdzie nadzór nad MPEC?

te z lidla są słabe ja kupuje z allegro

Re: Gdzie nadzór nad MPEC?

Z tym pośmiewiskiem na całą Polskę to chyba przesadzacie.Czytaliście forum kibiców z Olsztyna.Są pełni podziwu dla naszych kibiców,że w tak trudnej sytuacji i tak wysokim wyniku,doping było cały czas słychać z naszej strony.Dziwi mnie to,że łomżyniak nie umie docenić swego i jeszcze to krytykuję,a docenia to przeciwnik.Byłem na meczu {nie w młynie}i przy tym co działo się na murawie miałem trochę czasu poobserwować kibiców.Doping był wspaniały i dzięki Wam za to.Nie przejmujcie się bzdetnymi komentarzami-róbcie swoje.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org