Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gdzie nadzór nad MPEC? |
Dokladnie, jak kur*** mloda osoba w wieku dwudziestu kilku lat ma dostac kredyt, skoro nie mozna dostac umowy na czas nieokreslony? Pracodawcy tylko kombinuja, z roku na rok przedluzaja, albo daja 5 lat, w glowie to sie nie miesci, w Lomży jak sie nie ma znajomosci to sie mozna obesrac , ja jestem w takiej sytuacji i jak tylko pomysle,ze przez tyle lat bedziemy musieli walic odstepne, to mnie szlag strzela!!! A to co placimy za stancje to wystarczajaco miesieczna rata kredytu, wiec do dupy z taka oferta!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gdzie nadzór nad MPEC? |
te z lidla są słabe ja kupuje z allegro
|
|
Re: Gdzie nadzór nad MPEC? |
Z tym pośmiewiskiem na całą Polskę to chyba przesadzacie.Czytaliście forum kibiców z Olsztyna.Są pełni podziwu dla naszych kibiców,że w tak trudnej sytuacji i tak wysokim wyniku,doping było cały czas słychać z naszej strony.Dziwi mnie to,że łomżyniak nie umie docenić swego i jeszcze to krytykuję,a docenia to przeciwnik.Byłem na meczu {nie w młynie}i przy tym co działo się na murawie miałem trochę czasu poobserwować kibiców.Doping był wspaniały i dzięki Wam za to.Nie przejmujcie się bzdetnymi komentarzami-róbcie swoje.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |