Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
O. Rydzyk: jesteśmy wykluczani, tylko katolicy nie mają telewizji |
Witaj służymy pomocą Kontakt:511-153-187
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: O. Rydzyk: jesteśmy wykluczani, tylko katolicy nie mają telewizji |
Nina26 zgadzam się z tobą w 100% tylko chyba raczej tutaj ewidentnie widać że post WieMa jest zamówiony lub specjalnie napisany ponieważ pojawiły sie niepochlebne komentarze na temat tego lokalu(Amnezji). Ja chodzę czasami i do Yamy i Amnezji gdzie mam ochotę ale moje spostrzeżenie jest takie że to raczej Amnezja trochę zazdrości Yamie bo do tych 2 Amnezji razem wziętych przychodzi mniej ludzi niż do Yamy i tu chyba jest pies pogrzebany. Ale to ludzie decydują gdzie mają chodzić i chcą chodzić a nie jakieś oszołomstwo na forum. Pozdrawiam wszystkich z Yamy i Amnezji oraz ich klientów:))
|
|
czemu nie mogę zalogować się na serwery wyskakuje connection failed ? mam non steama
|
|
robak85 nic nie musisz zabierac no ewentualnie kartke i dlugopis bo to nie jest zadna rozmowa tylko takie spotkanie informacyjne tam przydziela ci opiekuna i wyznacza termin sprawnosciowki i testu wiedzy powodzenia:)
|
|
znam dobrego ale... siedzie w Angli niestety pozdrawiam
|
|
Jak bedziesz na szkółce to sie spytaj kiedy skonczyli testy - wiekszosc jest z grudnia. Opozniaja bardzo bo jest bardzo duzo chetnych. Nie kazdy zalapal sie na luty.
|
|
509827404 gorąco polecam. Tanio, solidnie i szybko
|
|
foczka gdzie sie zapisalas?? i ile osob juz jest??
|
|
Tak! Faktycznie był taki "gość", którego nazywano "Jogi-Jogi", floyd68 masz rację, kręcił się on koło dworca PKP i najczęściej koło SP 7 na Mickiewicza, stawał naprzeciwko furtki głównej. Duża część dzieci się go bała, chodziła plotka wśród dzieciarni, że on porywa dzieci, w rzeczywistości był zupełnie nie groźny. Jogi-Jogi - tak go nazywano z racji jego mowy, a właściwie braku mowy - wydawał on jedynie takie przerywane, grube dźwięki brzmiące jakby "ogiogi". I poruszał się drobnymi kroczkami specyficznie kiwając na boki. Tak, Łomża miała kilka charakterystycznych postaci. Pozdro wspominacze.
|
|
Bardzo proszę, aby odpowiadali mi absolwenci albo uczniowie lub ich rodzice .
|
|
...właśnie!!! Pamiętam, że lubił papierosy i przychodził właśnie pod SP 7 z nadzieją, że ktoś ze "starszej" młodzieży go poczęstuje fajkiem. A jakoż przejawiał radość jak dostał papieroska i wówczas właśnie to "wymawiał" te ogiogi. :)
|
|
A czy mówi wam coś "hasło" - Czarna Wołga? :)
|
|
Był bym tam co tydzień :), albo i 2x w tygodniu. Tylko nie za 100zł/h bo to mnie rozbraja. Brałem raz takiego za 100zł to do tego musiałem jeszcze z przyczepką przyjechać bo nie był zarejestrowany. Wyśmiałem gościa. Taniej samochód wypożyczę. Popieram - niech ktoś zrobi wypożyczalnię quadow.
|
|
Czy wie ktos jak zrobic zeby wiadomosci z forum nie przychodzily mi na adres emaila,poniewaz zaznaczylem w jednym temacie (Odpowiedzi wysyłaj na podany e-mail) i zawala mi cala skrzynke.Z gory dzieki i sory za taki post.
|
|
brawo madziusmadzius!!! wpisalem się i jaki z tego morał? :) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
tak.
|
|
film o szeryfie jest na youtub'ie
|
|
To o co pytasz to zapewne - plyn przedejakulacyjny - czyli śluz wydobywający się z członka zanim dojdzie do faktycznego wytrysku. Jest naturalnym lubrykantem ułatwiającym członkowi penetrację pochwy. Co do jednoznacznej odpowiedzi - na pytanie czy zawiera plemniki to nieda sie odpowiedzieć ponieważ zdania specjalistów są też podzielone... Płyn wydobywający się przed właściwym wytryskiem jest tylko płynem z prostaty - gruczołu krokowego, który spełnia ważną rolę, ale TEORETYCZNIE, podkraślam TEORETYCZNIE nie powinien zawierać plemników. Niestety jak to zwykle bywa teoria swoja droga praktyka swoja dogą... Zwłasza w organizmie czlowieka niema jednoznacznych odpowiedzi... Podstawowy jego skład to przede wszystkim białka, enzymy i kropelki tłuszczu. Jednak np jezeli dochodzi do ponownego wytrysku po uprzednim, w takim przypadku plemniki moga sie znajdować na lub w cewce moczowej i wtedy ponowny plyn przedejakulacyjny bedzie juz zawierał plemniki. Podsumowując - nie ryzykowałbym, także nalezy wspomnieć ze w płynie tym może sie znajdować wirus HIV. Nom, chyba wyczerpujaca odpowiedz... Acha i chce sie zwrocić do drogich Pań skoro temat zapłodnienia został wcyiagniety. Drogie Panie te karmiące piersią, W CZASIE KARMIENIA PIERSIA MOŻNA PODKRESLAM MOŻNA ZAJŚC W CIĄŻE!!!!!! Takos
|
|
http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=18477 Może będzie dobrze;) Chociaż IMO powinni skupić się na ruchu towarowym...
|
|
od tego roku za badania lekarskie nie płaci urząd pracy a pracodawca przyjmujący na staż.
|
|
Fiku dobrze prawi :) kolesia_89 jestes glupsza nisz kogokolwiek znam, nie dlatego co z kim robisz, tylko dlatego gdzie i jakie pytania zadajesz. jak bys miala ciut muzgu to bys pomyslala logicznie, zastanowila sie co jes morzliwe a co nie, odrobina znajomosci z biologii i bys sama wydedukowala odpowiedz na swoje rzalosne pytanie Takos
|
|
|
złapali bo dostali cyne,sami nic nie zdziałają ;P
|
|
no to powodzenia
|
|
Chętnych jest sporo więc szykują się takie w miarę zawody.
|
|
Katolik zmienia się z roku na rok. Poziom rośnie, atmosfera coraz gorsza. Mimo tego, wszelkie stwierdzenia i porównywania takie jakie przedstawił nam panjaweł3 nie mają z tą szkołą nic wspólnego. Moim zdaniem to porządna placówka i uczy dobrego wychowania, jednak jak każda szkoła ma swoje wady. Prawda jest taka, że jeśli ktoś chce to podoła bez większych narzekań, ale jeśli na siłę chce się znaleźć jakiś problem, to wiadomo jaki będzie rezultat. Ja nie narzekałam i miło wspominam, w większości ze względu na ludzi, którzy i tak się już wykruszają. Do egzaminu też nas dobrze przygotowali - mieliśmy 2 miejsce w Łomży. Ciśnienie jest, ale są też rezultaty. Jednak prawda taka, że jeśli się nie chce, to i się nic nie zrobi. Ja jedynie mogę poradzić, żeby Pani syn sam wybrał szkołę, bo nie ma nic gorszego od zmuszania dzieci do podjęcia decyzji, której oni sami nie chcą.
|
|
niema dobrego zachowania kierowców przed przejściem dla pieszych! chamstwo i brak kultury.
|
|
Autor: D****Z18 cyt: .... "nieważne czy z sześciocyfrowym budżetem czy na minusie, czy z punktami czy na dnie tabeli!" Zapytam ..... jeżeli nie ważne co się dzieje na boisku, nieważne co się dzieje w kasie klubu, to co właściwie jest dla Was ważne? Wiem, że dla pewnej grupy kibiców liczą się tylko oni - sami dla siebie. Dobra zabawa na trybunach i sposób na spędzenie wolnego czasu. Jak można rozpowszechniać takie pierdoły ??? „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Uczyłam się w Liceum Katolickim, z dumą o tym mówię, są to jedne z najlepszych moich lat. Ludzie fantastyczni, chociaż szkoda, że z roku na rok, tych, którzy idą do tej szkoły ze względu na to, że jest katolicka jest coraz mniej. Wydaje mi się, że powinien to być jedyny powód jeżeli chodzi o wybór tej a nie innej szkoły. Odnośnie poziomu-czy możemy o czymś takim mówic? Wydaje mi się, że każdy uczeń indywidualnie ustala sobie poziom, ten który chce się uczyć, będzie na pewno na wyższym poziomie niż jakiś leser, który będzie cały czas szedł na łatwiznę. Uważam, że wszystkie szkoły tego samego stopnia są na tym samym poziomie, a to dlatego, że we wszystkich szkołach łomżyńskich dzieciaki uczą się z tych samych podręczników
|
|
HA HA HA
|
|
taa, pewnie dawno spisz :D
|