Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Szczyt szczytow |
2600????na przuczeniu ????to chyba jest mowa o serwisach a nie prywatnych zakladach mechanicznych.Dobrze to rozumiem czy sie myle????
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Szczyt szczytow |
Sokól przyjmuje chyba na Makowej jakbys chciala
|
|
Wal sie Figlarka!!Jestes Beret!!
|
|
Do BIG_NJ , wstydzilbys sie zakladac taki post!!! największa głupota pytać sie forum o imię dla własnego dziecka, nie weiem czy założyłbym taki post jak szukałbym imienia dla jakiegoś zwierzaka a co dopiero mówić Syna dostales pare głupich odpowiedzi i masz nauczke nastepnym razem usiadz z zoa , dziewczyna i pomyslcie lub zajzyj tu http://www.eioba.pl/a75309/znaczenie_imion_meskich lub tu http://www.joemonster.org/article.php?sid=2521
|
|
Witam a jak ja Np. mam 125cm a nie mam jeszcze uprawnien a chce bardzo jechac na zlot.... jakie jest prawdopodobienstwo ze jestem narazony ze miski moga mnie zlapac???? Takos
|
|
Jak 50 na 50 bo albo cię złapią albo nie ale może cię nie złapią ;P
|
|
czy ktos sie moze wie ile kosztuje metr dębu balika (np. na schody)?
|
|
cytat z 4lomza: Początek spotkania o godz. 6:00 (chodzi o następny mecz) szkoda że nie o 5 rano, hehe
|
|
a co sadzicie o salonie fryzjerskim "Anna" na dmowskiego?
|
|
dziwisz ze się nabijają!!! dobrze, że na forum jeszcze nikt się nie pyta co wziąć na sraczkę
|
|
a po co komu kucyk?
|
|
Nifuroksazyd
|
|
Ja z chęcią przyjdę popatrzeć na maszyny:) Fajnie, że coś się dzieje w Łomży. Pozdrawiam.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |