sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Zbrodnia przeciwko ludzkości ???

W ogłoszeniach takie coś napisz!!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Zbrodnia przeciwko ludzkości ???

Gruby ci co mieli wiedziec to wiedzieli na poczatku wielkie ura wszyscy ida i wogole a pozniej to ten nie mogl bo mu mama nie pozwolila a tamten bo musial isc do szkoly. Wiec nie tlumacz sie. Jak masz problem ze zrozumieniem sytuacji jaka wtedy zaistniala to wejdz na klubowe forum i tam sie dowiesz wszystkiego. Zapamietaj tez ze kibicowanie to nie wypisywanie haselek w stylu "Ten Klub te Barwy to dla nas całe ŻYCIE!!!" darcie mordy na meczach i fotografowanie wie w klubowych barwach zeby to pozniej na fotke wsadzic:). Bo wierny kibic stoi za swim klubiem caly czasz, wie o wszystkich sprawach ktore go dotycza i pomaga mu nie tylko na stadione.

trzeba bylo nie pisac ile gb;) bo z reguly to kingston lub sandisk:)

haha kazda apteka ma :) wpadnij do ktorejs z recepta i staniesz sie szczesliwa posiadaczka Zeliksy

Tak tak potwierdzam to co pisze edzia4085 "Muzyka tez oki.a w swieta dzialo sie tam oj dzialo.nie bylo gdzie palca wcisnac masakra." Dodam tylko ze dzieki dziewczynom to bylo gdzie ten palec wsadzic:)

sushi nigdy nie jadłem,ale kurczaka wan wan itp itd to chętnie raz na tydzień bym zjadł:)

Moja kumpela pracowala nad morzem w sezonie w takiej restauracji opowiadla ze shshi u nich za bardzo nie shodzilo. Ludzie brali tylko raz na sprobowanie, a czestymi klientami byli tacy ktorzy lubili pobujac przed swoimi laskami ze potrafia jesc paleczkami. Ogolnie to samo shshi to zadna rewelacja dobre na raz takie znam opinie. Ja wole, tu gdzie jestem jem przynajmniej raz w tygodzniu i jeszcze mi nie obrzydlo. Wiec oprocz sushi wsadz tam troszkie wiecej tych azjatyckich potraw a moze sie udac

Witam, jedzie ktos może do wawy ok. 15 w sylwestra i ma wolne miejsce?? Prosiłbym o jakis kontakt poniewaz jestem zainteresowany, dzięki

moze ulali go wpizde, tzn admina albo sie gdzies na 61 rozjebaal :]

jakie sa wymagania zeby zdobyc pozwolenie na alkohol i serwowanie alkoholu w lomzy?

Linuxa ? Samobój od raz dużo korzystam z programów co idą tylko na windows ;) hmmm to więc lepiej nie przerzucać sie? bo mam oryginalny kod do Visty bo dostałem z komputerem ale koleżka zainstalował mi XP więc chyba se format walne i zostawiam jak było ;)

Vista zdecydowanie jest bardziej stabilniejsza od XP, mam ją ponad rok i w ogóle nie muli z kolei na drugim kompie mam XP to teraz tak chodzi, że szkoda gadać.

XP wygrywa z Vistą jedynie jako "świeże systemy" bo i tak w testach to prezentują. Popracuj rok czasu na XP i Vista a poczujesz różnicę na korzyść Vista.

nie ma żadnych interesujących stron o Łomży żeby informacje były na bieżąco i porządne forum z adminami i botami ;) no cóż stać nas na takie coś co mamy ;) Może admin formata nawala ? i pije kakao .

rudy błazen z druhem

przy BP chyba jest cos takiego?

sie dzieje na torze w lomzy :]]

http://www.youtube.com/watch?v=mJG3FpPpiOk

ktos tam zawsze jedzie ....

hahah rozbrajacie mnie zabytkowa muzyka a nie fajna a co do klimatu kto co woli ale raczej dla ludzi co oderwali sie od worka z klejem ... no i brudasow

kur.wa jaki ten kamilek madry!!! wszystko wie!!! spiep.szaj dziadu nie prowokuj bo sie ku.rwa zdziwisz a muzyki kto jakiej chce to slucha zapewne ty jestes nowoczesny dziad i sluchasz tylko lupucupu jakies techno co ryje banie!!! zaj...eb pigule i popatrz sie w swiatelka cym..bale!!! niewymadrzaj sie baranie i nie psuj tego forum dziadzie!!! nie masz nic ciekawego do powiedzenia to skul ten ryj!!! cie w worku z klejem znalezli jak byles maly!!!

k.rwa znowu kamilek!!! spir.dalaj stad bo jeszcze od kad tu jestem nie widzialem zebys cos madrego napisal!!!!!!!!!! do budy psie!!!!!

Nero08 na necie sa kalkuratory do Obliczania BMI :P

problem go znalezc?? niech jeszcze powk.urwia a znajde i podam dane na forum!!! cfaniak??? albo sie normalnie wymienia poglady albo jak temat nie interesuje to sie niepisze/nieudziela!!! a taki tylko podosi cisnienie takim pi.er.doleniem od rzeczy!!! dzieki za poparcie poprostu niemoge debilatek zdzierzyc !!!

Ja mam XP z wyglądem Visty i podoba mi się.:)

sluchajta mialem dokladnie ten sam problem, i zdjalem sobie zwyklym kodem z jakiegos generatora. jakwpisywalem pokazywal sie komunikat ze cos tam cos tam nie da rady, ale wlozylem jakis czas pozniej karte z play'a i o dziwota dziala wiec zaoszczedzilem 150zeta :]]

Jeżeli chodzi o Windows... to tylko XP Sp3 + Vista Ispirat 2 dla ładniejszych efektów.

*** wam w dziury

Być może chodzi o to że szalet znajduje się na terenie zabytkowej Poczty(?) I zmiany na całym terenie wymagają uzgodnienia z konserwatorem(?) Tak myślę.

Może jakaś sławna osoba do niego uczęszczała? i dlatego jest zabytkowy? ;>

albo dopiero ktoś ważny zamierza przyjechać się tam wysrać

ja

albo sie normalnie wymienia poglady albo jak temat nie interesuje to sie niepisze/nieudziela!!!

jak ci nie interesuje co pisze to sie nie udzielaj

ja mam i Viste na jednym kompie XP na drugim a to ze wiekszosc wybiera XP to razcej kwestia przyzwyczajenia... slyszalem tyle zlych opinni o Viscie ale nie podzielam ich ... pamietam jak wchodzil XP ... wszyscy zarzekali sie ze nigdyn nie zmienia 98 na XP ....

i kto teraz dziala na 98 ?

a zle opinie o Viscie to raczej z powodu tego ze u wiekszosci na ich sprzecie ten system nie moze dzialac ...

jezeli masz niezly sprzet to nie wiem czemu mialbys nie zainstalowac Visty i sam sie przekonac czy nie warto ?

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

193.143.121.253:27087 Haslo gd
Serdzecznie zapraszam

Posiadam Viste prawie dwa lata i nigdy nie miałem żadnego problemu, wszystkie programy chodzą bez problemu a jeżeli nie to zawsze można włączyć zgodność z XP, wcześ niej miałem XP i nigdy system nie wytrzymał więcej niż rok bez formatu, Vista chodzi tak samo jak po zainstalowaniu żadnej różnicy w szybkości a nawet lepiej niż na początku po instalacji SP1, system oczywiście orginalny

Treść jest ukryta

Ej daro czyli ta bateria BLUE cos tam musze kupic tak ?

lomzyniak27 Drobiazg:)

Windows Media Center Edition SP3 A co sądzicie o tym systemie?bardziej stabilny i mniej pamięci zżera ?

Zastanawiałem się ze znajomym czy warto założyć w Łomży sklep otarty przez 24 godziny. I jak to zwykle w dyskusji nasunęły się i plusy i minusy. Z jednej strony czy dałoby rade zarobić na takim sklepie jeśli mamy w mieście te nasze super-hiper-extra markety, a z drugiej strony nie ma w Łomży takiego sklepu. Często się zdarza że w nocy czegoś potrzebujemy a na stacji nie ma wszystkiego no i ceny są wyższe. Co wy na to? Warto coś takiego otwierać?

PS. Oczekuję mądrych, sensownych odpowiedzi.

Już po ślubowaniu a papiery złożyłam 23.10.2008r. do tej pory jestem w szoku że tak szybko poszło więc nie ma normy na to wszystko i na pewno wszystko jest do przejścia i nie mam "pleców"dlatego życzę powodzenia i nie poddawajcie się.Może z kimś się spotkam w Słupsku 4 stycznia.jeszcze raz powodzenia.
http://www.gs24.pl/apps/pbcs.dll/tngallery?Site=GS&Date=20081223&Category=SZCZECIN&Artno=555153118&Ref=PH

Witam, poszukuję DJ`a na wesele, proszę o jakieś propozycje i namiary. Szczęśliwego Nowego Roku !!!

6 stycznia o 18.00 na hali na Reymonta 9 odbędą się mecze ligi amatorskiej. Chętni niech przyjdą pooglądać a i byśmy wtedy poadali co i jak na temat drużyny męskiej. Zapraszam

qrde, to jest dobry pomysl, nie ukrywajac ja sam o takim czyms owszem tez myslalem. No i juz ma powstac... to pytanie gdzie dokladnie on mialby stac? w jakim pkt.-cie miasta? :p no i moim zdaniem sa to tylko same plusy tego... w kazdej chwili gdy wodeczka sie skonczy, mozna kogos wyslac po wiecej, a juz wogole odlot bylby jak bylby dowoz towaru :D no ale wkoncu mozna troche pofantaziowac ;D

oczywiscie jestem za xD

( Filczy Pasór) juz obsrawes sie? STYDDDDDDDDDDDDDD juz nie muszys udawac kozaka! jestesz frajerem i kropka!!!!!!!!!!!!!!

Nic nie kupuj. poszukaj kogoś może ktoś znajomy ma PSP fat. pozycz od niego baterie i przerób ją na Pandore. w necie znajdziesz jak to zrobić. na tym polega przerobienie psp. niestety w przypadku psp 3004 i tych z tymni felernymi płytami TA-088v3 to nie działa. tryb serwisowy wogóle się nie włącza.

Pozdro

Jednego nie rozumiem... Może On jest nowym użytkownikiem tego forum i nie wie w ogole gdzie jest dział ogłoszeń... Nie można mu grzecznie odpowiedzieć gdzie powinien to umieścić? Jaka to musi być kaszana jak ktoś obcy zajrzy nie chcący na to forum przeczyta kilka postów a w każdym komuś jedziecie. Ktoś założy temat Wy nie macie nic ciekawego do powiedzenia ale i tak musicie się odezwać żeby chociaż komus pojechać kogoś wyśmiać. Kurde co Wam to daje? W necie jest tyle forum gdzie ludzie ze soba kulturalnie dyskutują, wymieniają opinie, starają się sobie nawzajem pomóc... taaa wiem co teraz napiszcie... Uprzedzę Was: "To idź poszukaj sobie takiego forum!" Pragnę zauważyć, że takim zachowaniem wystawiacie opinię Łomży... "lokalni patrioci" Idźcie sobie może na łyżwy właśnie wyzyjcie się troszkę albo pobiegajcie wokół bloku albo domek posprzątajcie zmęczcie się troszkę to i agresji może troszkę z was ujdzie... Ciekawe jeszcze jak ta agresywna postawa przedstawia się w realu... Żenada...

nie piszesz na temat barani lbie!!! a lowca snow lubisz h.je w dziurach??? nastepny przysniciel - pedal zaj.ebany(nawet nie gej tylko zwykly pedal) ciota!!!

Najlepszą akcję i tak miałem w Media markt. Tv - załóżmy, że 20 rat po 100zł ("super promocja była wszytsko na raty") pytam się ile za ten tv (20*100) a kolo, że no 20 rat po 100 zł itp itd. a ja do niego, że ale ja go biorę za gotówkę.... a on na to 1600....

i macie te promocje....

Pozdrawiam

FIN spać ! ;)

Treść jest ukryta

Witam, szukam miejsca, badz osoby, gdzie bede mogl przerobic konsolke. Z gory dzieki za pomoc. PS Mile widziany cennik

to nie klozet ino metro . drugą nitkę będą robić

slyszalem ze jednym z lepszych grajacych po weselach jest dj puffy podobno swietnie prowadzi oczepiny pelny ubaw profesjonalizm w kazdym calu i najlepsze kawalki disco polo

tak się rodzą plotki

amnesia

W komisie sympatia przerabiają ps2 a cena to pewnie kolo 100 zł.

asmnesia amnesją ale siekiery poleciały w święta:P też już słyszałem plotki o jej upadku chociaż może teraz jak dostali pozwolenie na alkohol to się rozkręci...a 7 kier? nie wiem czy kiedyś było inaczej niż teraz bo znam takie dziewczynki które teraz są już może "dorosłe" ale w wieku 14 lat się tam prowadzały z łomżyńską gangsterką (hehe)

dlaczego nie? Sklepik, mały sklepik obok alkoholi świata robi furorę bo jest otwarty długo i prawie zawsze. Myślę, że im bliżej osiedla tym więcej ludzie będzie go odwiedzało. Nikomu nie będzie się chciało po "flaszkę" wędrowac przez pół miasta.

Czesc.

Ja mam xboxa 360 kupionego w Media Expert we wrzesniu. Te xboxy wyprodukowane w 2008 roku sie nie psuja bo maja nowy uklad chlodzenia. Xboxa z napedem Litona nie dalo rady przerobic tylko mozna bylo naped wymienic i to kosztowalo 300 zł !
Ale teraz mozna przerobic juz za 80 zł wgrywajac sam flash. Nie kupuj starych XBOXOW bo ci ROD wyskoczy i tyle bedziesz mial grania ! Kup nowa konsole :-)

ja jade 31.12 okolo 16.00-16.30 do wawy
jesli jestes zainteresowany to zapraszam na GG 4510893

dobry pomysl :) pieniadz jest pieniadz tak ?

Dziękuję za rzeczowe argumenty. Az się zdziwiłem, że tu można takie uzyskać :) Będę raczej próbował wychaczyć coś z prywatnych ogłoszeń. Do reszty nie mam zaufania.

Jeśli planujesz zakup auta w Niemczech polecam komisy przy salonach samochodowych np. VW i tam możesz kupić wszystkie auta z grupy VW. Są autka które mają po niecałe 20 tys przebiegu a były używane przez 2-3 latka w wypożyczalniach. Raczej te przebiegi są autentyczne to w aucie pachnie nowością jak się do niego wchodzi.

http://mahag.de/

Tutaj masz stronę.

HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAA O MATKOO JAKIE SPEKULACJE ;O KOMEDIA!!!!! LUDZIE ŻADNEJ GŁOWY NIEOBCIELI!!! SKĄD TAKIE INFORMACJE???????????????????

Znaleziona suka rasy golden ret (prawdopodobnie blakala sie )dlugo .koloru biszkoptowego pilnie szuka domu . ma ok 1-2 lata,lagodna pieknie bawi sie z dziecmi.jezeli jest ktos kto moglby sie nia zaopikowac to prosze o kontakt

Nie Devon tylko "DEVO". Kolega męża kiedyś tam pracował, stąd wiem.

No wiec wlasnie mowie na ALLEGRO I WYSLAC !

puffy puffy tylko puffy szalona zabawa do rana

a z tym lepieniem i wyszywaniem to tylko reklame sobie robisz wiec bedziesz tez rozchwytywany na wesela kurpiowskie kaszubskie łowickie

Rybka czemu? A co z tym na polowej?

Na pewno bym poszła.

radni wraz zachowaniem prezydenta robią Łomży i mieszczkańcom miasta antyreklamę na cały kraj. cóż będzie trzeba tym ludziom podziękować w wyborach.

ta smieszna dyskoteka bedzie dzis tak samo jak byl wczoraj sylwester buhahahha smiech na sali ludzie ogarnijcie sie

pijcie duzo alkocholu :)

Podobno Kisiel pił, bo życie nudne było.
Ktoś go zapytał: A po wódce ciekawsze?
Nie, ale wymagania się zmniejszają.

A może orientuje się ktoś ile dziś może być ludzi?? Tyle co w świeta czy tyle co w normalną sobotę, a może mnie ??

nie polecam bylam na studniowce duzo osob sie pochorowalo,nie ma zadnych plusow

Treść jest ukryta

ja dzis ON tankowałam po 3,11zł za litr a jak zobaczyłam ceny w Łomży to włosy mi dęba staneły najtaniej to chyba w Piątnicy jest na Orlenie

ten temat juz był....

Treść jest ukryta

otóż to-ostro- masz rację.sól w tak niskich temperaturach nic nie daje.a ty kamkaj nie ściemniaj o Warszawie!dziś w rmf mówili,że tylko główne ulice są odśnieżone a bocznych zalega śnieg.więc nie zachwycaj się tą stolicą..

Nie szkoda Wam czasu i nerwow na rozmowe z tym gosciem ? Ktory w swym zacietrzewieniu zapomniał nawet zmienic nicka przed kolejnym wpisem hehe.

no chyba nie o sobie

witam. jestem tu nowy...22 jade do poznania na rozmowe. po ilu dniach pojade na testy do pily? prosze o odpowiedz:)

pomocna bardzo prosze o materialy :) wyslalem Tobie maila:)

Treść jest ukryta

kicha

skończcie w końcu to ku..restwo

skoro piszesz mała sonda jak u innych

to mój 6 letni synek wydedukował, że to jest tak jak u innych

to nie pisz, że nie zrzynasz, bo piszesz, że zrzynasz.

I jeszcze się podpisujesz menager. Nie rób obciachu właścicielom.

Gdzie jest admin tego portalu, nigdy nie było takich problemów, żadnych

reklam, żadnych sond, żadnego przekrzykiwania. Ja nigdy nie przeczytałam,

że

coś tam u kogoś będzie, a teraz brakuje tylko żeby domy pogrzebowe,

burdele i inni zaczęli zapraszać do siebie, i się dopytywać jak wam np. się

podoba makijaż karnawałowy na nieboszczyku.

Proponuję bojkot wszystkich imprez które będą reklamowane na tym forum.

Wykupić sobie reklamę.

po to jest forum zeby wypowiadac sie na przeróżne tematy. Wiec nikt nie powinien w to ingerowac, jesli "dziewczyna" ma problem z wybraniem imienia dla swojego dziecka , to czemu mialaby nie siegnac opini osob trzecich? Troche dystansu;]

Peace ^^

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org