Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
TUSSKOLOGIA SIE SYPIE... |
Jeszcze rok temu byśmy napisali 100-150 zł.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: TUSSKOLOGIA SIE SYPIE... |
tak szczerze ludzie to nie prawda...................................niesluchajcie co ktos pisze wczoraj praktycznie nie bylo wogole ludzi byl tylko wieczor kawalerski i panowie z tego wieczoru bawili sie fajnie przynajmniej tak sie wydawalo i sami poszli nikt nikogo nie wyganiał ....a opinie tych osob hm.............sa pisane zeby zniszczyc ten lokal i jest to konkurencja ale juz pod innymi nickami ....troche to smieszne ale prawdziwe nie wiem czy wypali ten lokal wcale nie jest tam az tak zle ale ...................to jest wielka stodolaaa i zeby ja zapelnic he .naprawde beda musieli mega koncerty robic ........................bedzie ciezko ..............bardzo ciezko tym bardziej ze takie miejsce i troszke daleko i ze konkurencha strasznie jest zawistna i zlosliwa bo podejmuje sie az takich bezczelnych sztuczek nikt chudy o wygladzie anemika tam na bramce nie stoi i nikt nikogo napewno nie wygania
|
|
II połowa. Zmiana w ŁKS. Za Macieja Sowę wszedł Płatuński
|
|
da manago 1.Już samo to, że piszesz, że otwierasz coś co będzie najlepsze, (a tak pisales) to zniechecasz do przychodzenia do innych lokali, bo każdy chce zabaczyć cos co jest najlepsze. 2.twój cytat; "PANIE I PANOWIE W takim razie kończę tą zabawe z forum 4 lomza. Piszcie sobie o kwiatkach, papmeras i innych itp." tu obrażasz wszystkich, bo jak wytłumaczysz matce małego dziecka, że temat pampersów jest ważniejszy od reklamy twojego lokalu. 3. "Maxxymalny Rozkład Jazdy" cyt z waszej strony bardzo podobny do "maxymalnego rozkładu jazdy" w rmf maxx Amnesia Lounge Bar & Restauracja - w dzielnicy Śródmieście W-wa (identyk nazwa, wszystkie człony zjebane) konkluzja: jesteś obłudny, a wyglądasz na miłego człowieka. teraz temat Yamy; twój cytat: To tak samo mogę powiedzieć, że zerzneliście nazwę od misia który siedzi sobie w jamie (a kto jest tym misiem? stary h..uj Oliwa - ochraniacz w tej spelunie, bez zdania racji zajebał mi czuba prosto w srakę, i prawie rok nie mogę wejsc do lokalu, a jak sobie to przypomnę to odbija mi się gównem) Tak jak ty zachodze w leb jakim cudem ta nora tyle lat jest na rynku. Jakis kurewski uklad z diablem. Ale koniec juz nadchodzi. Juz wkrotce otwiera sie nowy lokal w miejscu dawnej piwnicy. Bedzie mozna popykac w kulki, pograc w playstation, zjesc dobrze, (czynny codziennie, od rana do wieczora). Zajebisty wystrój. Bedzie jazda.......
|
|
Idzie wiosna beda warzywa
|
|
i co na czerwono go ustroili???
|
|
Moim zdaniem te dialogi na forum są perfidne. Ludzie opanujcie się. Wreszcie mamy kogoś kto chce rozbujać tę Łomżę. Tyle czasu wszyscy narzekali, że nic się nie dzieje, a teraz jak już coś zaczyna się dziać to wszyscy mówią, że źle. Zdecydujcie się. Ja wiem, że wreszcie mam gdzie wyjść z mężem na spokojnie posiedzieć wypić piwko i pobawić się w miłej atmosferze. Tego jak narazie nie otrzymałam od innych lokali. Dajmy więc czas nowootwartemu clubowi na podwyższenie standardu. Wiadomo, że cała załoga musi się zgrać, muszą dłużej razem popracować. P.S. Dzisiaj dopiero zalogowałam się na tym forum, bo mnie krew zalewa. Jak można tak nie czysto grać "niezdrowa konkurencja działa"! Jeden w tym plus, to konkurencja pokazuje jak bardzo się boi...
|
|
jakbys przeczytala ze zrozumieniem to co napisalem to bys w ogole mnie nie cytowala..........
|
|
Edek
|
|
jest napisane ORGINAŁ MADE IN FINLAND
|
|
a prawda jak zwykle jest naga i leży pośrodku. Nie wydaje się wszystkim piszącym, że brak kultury bo obu stronach się ujawnia? Czy to że mam na stoliku drogie napoje upoważnia mnie do tego aby balować do której mam ochotę? Przecież w klubie czy nie pracują ludzie, którzy też chcą skończyć prace. Właściciel czy jakiś balowicz nie powinien co prawda wykrzykiwać "won" ale goście też powinni sprawdzać która jest godzina mimo że po alkoholu wzrok się pogarsza a maniery mają dużo do życzenia. I znów sprowadza się wszystko do motta: a co nie wolno mi? płacę i wymagam! Wymagać należy przede wszystkim od siebie. A tak z ciekawości zapytam: z jakiego powodu ludzie tam wracają? Liczą na to że nawrócą klub i obsługa będzie kłaniać im się w pas bo kupią jeszcze droższe trunki, czy chodzi o lans nie zważając na niedogodności?
|
|
Adrian,Krystian,Szymon
|
|
rok temu nic nie bylo i pare lat wstecz wiec watpie zeby cos bylo w tym roku.
|
|
A ja sugeruję, w Łomży jest tylko dobry sen w każdy dzień co często oznajmiają mi osoby przebywający czasowo w naszym mieście. "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |