Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Agenci z Łomży |
sivy....ja już po badaniach jestem czekam teraz na telefon co dalej...ale babeczka powiedziała mi że mam być spokojna...całkiem "fajna" było statystyka bo na 30 osób były tylko 2 kobiety:/ w tym Ja:) a co do WZ hehe śmiech na sali....:) wwdz20....jeśli chodzi o MS...to ja byłam ubrana na galowo....wg mnie to już jest rozmowa o pracę więc wypada ubrać się odpowiednio...ale to moje skromne zdanie na ten temat:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Agenci z Łomży |
Czy potrzebujesz lekarza czy jego nazwiska?
|
|
Prywatne "Wesołe Słoneczko" pobiera 260zł co miesiąc. W tym opłata stała 160zł, reszta posiłki. Jak maluszek nie chodzi, bo choruje, to część kasy zwracają.
|
|
W cenie tego prywatnego jest angielski, w publicznym ok 200 zł + 25 angielski, 10 komitet. Praktycznie niewielka różnica
|
|
Leszek w moim przypadku zawalił .Prywatnie biora kasę a efekty są marne zadnych badan ktore decydują o losie dziecka .Nastepnym razem bedzie inny lekarz bardziej odpowiedzialny.
|
|
ja mam zawsze pozakrecane...chyba, ze sie chorym jest to sie odkreci i jest cieplo
|
|
Napisalam ten temat głównie z powodu usuniecia tematu dotyczacego pracy w 54. Ten temat jak najbardziej był potrzebny !
|
|
Tak tak wlasnie o tego czuba mi chodzila. Choc jedna zrozumiala o co w tym wszystkim chodzilo. Pozdrowionka kasiulkam15
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |