Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kaczki i Maciory zostaną pogrążone.... |
re lomza23 A gdzie ja tak pisałam. Zobaczę to dopiero opiszę. Narazie to nikt nic nie pisze, jak tam jest. Wszyscy się boją, bo będzie, że z konkurencji, dojdą zatłuką. To i ja się wycofuję. Idę spać. W sobotę zawitam do Amnesia Maxx. W atomie bywałam to i tam zalecę.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kaczki i Maciory zostaną pogrążone.... |
No tak Tylko krajowych!
|
|
Witam 9 maja o 8 rano w Katowicach mam TWO i TSF ma moze tez ktos ? moj nr gg 3260901
|
|
Interesuje mnie gdzie można wynająć salę gdzie można by było poćwiczyć tor sprawnościowy chodzi o rekrutację do Policji. Bardzo proszę o podpowiedż "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
i co z tymi wodociągami? chyba długi mieszkańcy gminy spłacą właśnie woda i ścieki podrożały i to nie mało
|
|
Słyszałam dużo dobrych opinii na temat Kubusia, tylko ciekawe czy coś takiego jak gaz na raty jest możliwe??
|
|
HwDp na psa niespojrze nigdy jak na czlowieka.!
|
|
Wywiad Zorganizowany zdaje wiekszosc ludzi, nawet jak sie komus nie powiedzie to mozna powtarzac go po 30 dniach. Wyniki sa odrazu. Pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |