Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Próba samobójcza prokuratora |
Gregor26 Mowisz ze mi potrzebny jest psycholog spojz sie mlonie na date mojego postu buraku i dopiero zacznij ze mna konwersowac
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Próba samobójcza prokuratora |
marcelus2000 az na taką skalę to produkujesz? a ile za polówkę?:D Santreo
|
|
a jakie masz te auto?nie pomoge ci .. ale z ciekawosci pytam . Santreo
|
|
Już zakupiłem...:)
|
|
koszt z 10-15tysiecy
|
|
7 zdecydowanie uczyłem sie tam mieszka niedaleko widze ze ludze nie tylko z naszego osiedla przyworzą dzieci polecam:)
|
|
nie! co to za auto?
|
|
|
zapytaj na nowogrodzkiej przy stacji paliw oraz u elektryka na krasce przy Gazozbycie
|
|
nigdy w zyciu tego nie zrob, wgra ci ktos jakiegos niesprawdzonego gotowca nie zdajac sobie nawet sprawy w jakim stanie jest twoj motor i turbo!! piardnie cos to powiedza ze to twoja wina!!
|
|
Czy ktos wie ile kosztuje wizyta u Klepackiego?
|
|
|
a ja slyszalam ze ma byc sklep kraska
|
|
dr.klepacki-fajny ,sympatyczny i pomaga w kazdej kwestiiiiiiiiiiii Polecam ale podobno strasznie zajety"niestetyx
|
|
dokładnie ja osobiście robiłem w firmie masters tuning warszawa polecam ale cena może odstraszyć:]jak coś to na priv
|
|
A ja słyszałem że jakaś dyska ta ma być coś podobnego do energy ;] nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Za wizyte u dr Klepackiego zaplacilem 70zl plus 70 za dodatkowe badanie histopatologiczne wycinka skory. Tylko ze w klinice w Bialym, gdzie On pracuje. Podejrzewam, ze w Łomzy drozej nie kasuje, wiec mozesz nastawic sie na 70 zeta.
|
|
witam, auto mozesz wypaskowac na poligonowej w którymś z zakładów koszt to +-1000zl nie polecam piaskowania drzwi, dachu maski , wypiaskowałem drzwi teraz muszę je bańkować i szpachlować
|
|
ale bardziej przed 19 czy po? to ważne =)
|
|
mnie jak się milano nie podoba czy obojętnie jaki klub bo biją czy latają z siekierami to biorę sześciopak siadam z dziewczyną przy dobrej komedii i mamy fajnie a wy w tym czasie siedzicie na forum i żalicie się do niewiadomo kogo że nie ma porządku i hamstwo... nikt z tych tu piszących zapewne nie jest hamem i nigdy nie jeździł na milano sami tworzymy kulturę naszego regionu i niestety mamy się czego wstydzić... róbmy coś żeby świat był lepszy i nie szczyjmy i nie żygajmy po kątach o później się w tym nie tarzajmy to może jak ktoś z poza naszego regiony przyjdzie się zabawić nie określi ludzi z łomży za chamów
|
|
Od kiedy nasze władze tak bardzo chcą przestrzegać prawa a uchwały dotyczące Zielonej Dzielnicy, itp
|
|
błąd. biedronka
|
|
i co wie ktoś coś o boksie? Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
stokrotka
|
|
kościół
|
|
BIG-NJ największym burakiem to widze ze jestes ty poza tym duzo ludzi z wiosek których znam są bardziej kulturalni niz ci z miasta wyjde na szluga to z miasta sępy nawet szluga nie mają a te "buraki" jak nazwałes mają zawsze Łomża to głownie dziady nie wszyscy ale duzo ludzi i uwazaj na swój cięty jezyk bo zanim sie obejrzysz jakis "burak" ci wyj** tak w ryj ze ci wszystkie zęby polecą trzym sie panie kulturalny
|
|
haha rondo;p
|
|
LIDL rudy błazen z druhem
|
|
Ale na tym " rynku " rzeczy które chcemy kupić sa takie same, tylko tyle ze taniej... A taniej wcale nie znaczy ze to jest gorsze..! Watpie, zeby ktoś to uważał za konkurencjie, bo tzw. rynek zawsze był i bedzie, kto chce tam kupowac to bedzie i nikt go nie zmusi chodzic do sklepów...
|
|
przeczytajcie dokładnie artykuł, miejsca na miejskim targowisku starczy dla wszystkich, więc w czym problem...
|
|
Podbijamy, aby nie zapomnieć.
|
|
auto: Colt RS 4WD '92 nic nadzwyczajnego, nic super mocnego, ale lubię to auto i raczej nie znajdę nic nowszego na zamianę ok, piaskowanie odpada, tak zapytałem, bo gdzieś słyszałem... SN4P: dzięki za linki na pewno sprawdzę ten Auto Chrupek, choć widzę że są mocno ukierunkowani na auta terenowe, ciekawe czy im to nie robi różnicy, ciekawe jakie mają ceny, no i do ostrowi już kawałek, ale zadzwonię do nich a podchodząc do tematu z innej strony: auto nie jest aż tak zżarte rdzą żeby zabierać się od razu za renowację, chciałem o to zapytać na początku, bo jeśli wystarczyło by mi kasy, to bym się na to skusił, ale 10-15 tys to dużo za dużo małe kilkucentymetrowe powierzchowne ogniska rdzy na pewno każdy wprawiony lakiernik załatwi, więc trochę inne pytanie: gdzie w okolicach Łomży porządnie pomaluję całe auto od podstaw (góra, podwozie, środek) z małymi poprawkami blacharskimi? tak jak wyżej: cena jest ważna, ale ważniejsza jest jakość wykonania „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
10 za flaszkę. Jak z gwinta wypijesz całą, skrzynkę masz gratis.
|
|
lecznica dla zwierząt bez mózgu, czytaj większości lasek.
|
|
Lubiłem tam chodzić i nie koniecznie, żeby cokolwiek kupić. Targowisko mimo, że obskurne miało swoją duszę. Można było spotkać znajomych, czasami długo nie widzianych, pospacerować bez przyczyny, posłuchać plotek. Może powstanie coś bezpieczniejszego......., może. Wszak ludzie kupowali tam naprawdę tanio. Nie wszystko było z górnej półki, ale "coś za coś". „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Sorry, ale za granicą polacy też robią za mużynów. Ja jestem tego zdania, że nas wykożystują. Polak Polakowi wrogiem jest wszędzie. Tylko patrzy jak drugiego wydymać i na nim zarobić zeby się nie narobić. A ludzie po studiach nie powinni pracować za granicą bo osłabiają nasz kraj. U nas się wykształcili za nasze pieniądze a tam jadą wykwalifikowani i gotowi do pracy. Nasz kraj ponosi koszty wyszkolenia taniej siły roboczej. I tak będzie zawsze. Polak nie chce za 1000zł pracować? Bo tyle dostanie zasiłku + innych dodatków socjalnych na rodzinę. Jeżeli by zarobił 3000zł to by mu się opłacało pracować. To prawda że lubimy nażekać ale robimy to wszyscy włącznie z BARDZO NARZEKAJĄCYMI PRACODAWCAMI. Bo ja ponoszę za duże koszty a to stokrotka mnie wykańcza a to inwestycje, to ZUS. A każdy nowa fura, wakacje z rodzinką, domy to jak na drożdzach rosną a murzyn przez polowe zycia bedzie spłacał m2 i sie cieszy jak jeszcze dostanie kredyt. Ludzie to jest śmiech na sali. Ja osobiście mam gdzieś wyjazdy za granicę za pracą. Tu mam rodzinę tu się urodziłem i tu chcę rzeby było DOBRZE.
|
|
Troche puzno sie zdecydowalas jeszcze miesiac wczesniej moglem cos zalatwic.Jak znajde numer do osoby ktora mi zalatwila zadzwonie i spytam sie moze jeszcze potrzebuja kogos.Wczesniej potrzebowali kilka osob.
|
|
Widzisz, problem w tym, ze ci co sie nie ociagaja i ida pracowac za te 1000zl prawdopodobnie predzej zaczna zarabiac te 2-3 tys., niz ci co siedza na tylku bo im sie nie oplaci i narzekaja. Niestety czasem trzeba sie swoje przemeczyc. A jak Cie stac nie pracowac, to nie pracuj, tylko pozazdroscic... Poza tym jak ktos potrafi uzasadnic, czemu warto mu tyle zaplacic, to pewnie mu zaplaca. Gorzej jak wie tylko tyle, ze mu sie nalezy, ale czemu to juz nie wiadomo... Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
zapytaj sie na mazowieckiej w pawilonach 3 lokal bodajże od prawej przed kantorem tam powinni miec jeszcze chyba DiDi
|
|
Ostatnie wydarzenia skierowały zainteresowanie na sprawy ludzi, którzy nie dają sobie rady z życiem codziennym, mieszkają STRASZNIE !! A najmniej to interesuje Urząd Gminy czy Prezydenta Miasta, dlaczego ?? Trzeba ich utrzymywać, a oni to nie pomoc nieskończonego dotowania (niech sobie radzą sami - nieudacznicy) urzędnicy mają poważne problemy , a nie... Kto ma dać im gdzie mieszkać jak nie wy urzędasy z naszej kasy !!!! :((
|
|
CyberMass ma raceje co do tych szlugów. Łomzyniacy umieją tylko sie przechwalac a jak bic sie to 10 na jednego i wtedy kozaczki pffffff ŻAL DiDi
|
|
ciekawe czy za pare lat będo wogule jakieś inne sklepy oprucz sieci handlowych?Ta stokrotka to ja niemam pojęcia ile mam marży ale jest tak drogo:/ale ludzie kupujo bo nie mają wyjścia!Teraz każda rodzina na księżnej anny będzie co roku o 2000 zł w plecy w porównaniu do tego jak był witpol.Jest wogóle jakaś alternatywa?jesteśmy skazani na przemysłowy kicz a wdodatku drogi.A co się stało z tym sklepem obok Witpolu?
|
|
To gdzie ja fajki kupie xDD . PS. Powinni targowice przenieść w bardziej przyjemniejsze miejsce :) np. na Nowogrodzka albo gdzieś bliżej ale nie w takim miejscu tylko od warszawiaków co pks-em jadą na mazury słyszę że najbrzydszy przystanek po drodze ;] Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
Ja naliczyłam 7
|
|
8
|
|
1- przy II LO 2- przy ZUS-ie 3,4- przy teatrze lalek 5,6- obok stokrotki, kauflandu 7- na woj.polskiego, wylot na O-ke być może któreś zostało pominięte... dopiszcie :)
|
|
Perspektywa zapowiedziała, że w b.r. nie rozlicza kosztów poniesionych na centralne ogrzewanie. Ciekawe dlaczego nie poinformowali o tym przed sezonem???? I po co montowali podzielniki ciepła, które tylko szpecą kaloryfer?????
|
|
złodzieje i tyle. i jeszcze kartkę z tą informacją powiesili w takim miejscu że jej praktycznie nie widać chyba po to żeby ludzie jej nie widzieli i nie przeczytali he. z tego co mi wiadomo tłumaczą się tym że nie mogą (albo nie chcą umieć) odczytać wyników z tych nowych podzielników ciepła. no to jest masakra bo u nas zawsze był dosyć duży zwrot bo około 500 zł. więc ktoś zrobił niezłą kasę na tym. tak ostatnio patrze ze ta spodzielnia schodzi na psy.chyba trzeba zmienić prezesa ;P
|
|
Informacje: [list] * Nazwa: PiWkO u VoX'a [FFA] | [color=red]nonsteam[/color] * IP: 91.204.161.70:27261 * Ilość slotów: 18 * Secure: Admini * HLSW: Dodaj IP * Forum serwera: Forum [/list] [list] * Nazwa: PiWkO u VoX'a [TP] | [color=red]nonsteam[/color] * IP: 91.204.161.70:27148 * Ilość slotów: 18 * Secure: Admini * HLSW: Dodaj IP * Forum serwera: Forum [/list] [list] * Nazwa: PiWkO u VoX'a [4Fun] | [color=red]nonsteam[/color] * IP: 91.204.161.70:27269 * Ilość slotów: 18 * Secure: Admini * HLSW: Dodaj IP * Forum serwera: Forum [/list] [list] * Nazwa: PiWkO u VoX'a [DiabloMod] | [color=red]nonsteam[/color] * IP: 91.204.160.110:27026 * Ilość slotów: 20 * Secure: Admini * HLSW: Dodaj IP * Forum serwera: Forum [/list] [list] * Nazwa: PiWkO u VoX'a [Classic] | [color=red]nonsteam[/color] * IP: 194.24.174.58:27024 * Ilość slotów: 24 * Secure: Admini * HLSW: Dodaj IP * Forum serwera: Forum [/list] [list] * Nazwa: PiWkO u VoX'a [PokeMod] | [color=red]nonsteam[/color] * IP: 87.98.234.224:27148 * Ilość slotów: 14 * Secure: Admini * HLSW: Dodaj IP * Forum serwera: Forum [/list] [list] * Nazwa: PiWkO u VoX'a [WAR3FT] | [color=red]nonsteam[/color] * IP: 193.33.177.21:27161 * Ilość slotów: 22 * Secure: Admini * HLSW: Dodaj IP * Forum serwera: Forum [/list] Dlaczego warto u nas zagrać? [color=red]- Serwer jest stabilny, bez awarii - Stoi na dobrym polskim łączu, niskie pingi - Miła atmosfera - Sprawiedliwi admini - Ciekawa i miła gra - Ilość slotów dopasowana do typu serwerów - Admini dbają, by nie było cheaterów, oraz by graczom dobrze się grało i przyjemnie[/color] [color=yellow]Na aktywnych graczy czeka VIP * Dostajesz darmowe granaty (HE, 2 FB, SG) * Darmową kamizelkę + hełm * Dostajesz $500 za zabicie i $800 za każdego HS'a * Dostajesz extra 15 hp za zabicie i 30 za każdego HS'a * Widzisz zadawane obrażenia w realnym czasie * Po wpisaniu w say /vips zobaczysz liste dostępnych aktualnie VIP'ów na serwerze * Będziesz mógł używac adminchat * Rezerwacja slota * Będzie wyświetlana wiadomosc w HUD'zie kiedy VIP wejdzie na serwer.[/color] Istnieje nabór na adminów tylko +18 więc jeśli masz +18 lat, znasz się na administrowaniu i chcesz być w dojrzałym teamie to zgłoś się do nas! H@ gg: 5277348 "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Siema Trol :P
|
|
Jak na maksa sie odkręci to trzeba zaraz okna otwierać bo "gorądz" taki że się nie da wytrzymac. he skoro 99% użytkowników dostaje zwroty to nie wierze, że wszyscy siedza w tych swetrach
|
|
staże z urzędu pracy też dobra rzecz. może nie wiele pieniędzy bo 670 zł ale za siedzenie na tyłku(bo czesto tak jest) to dobre i to. a wszyscy narzeaja ze to mało. od czegos trzeba zacząć. nie bedziesz od razu zarabial/zarabiala 5000zl
|
|
A jeszcze jedno Pani figlarko podpowiem z dobrego serca w Łomży brakuje clubu DLA pokemonów myślę ze nie które osoby by się tam odnalazły i Pani by była NAJWIĘKSZĄ GWIAZDO I JESZCZE DRUGIE MYŚLĘ ZE WIEM W JAKIM CLUBIE MOŻE PANI SIĘ dobrze bawić MIEŚCI SIĘ W CENTRUM ŁOMZY KLUB SENIORA DOBRZE TAM GRAJĄ W SZACHY A TO JEST BARDZO DOBRA GRA NA MYŚLENIE TO JEST TO CO PO WINA PANI FIGLARKA ROBIĆ GRA W SZACHY USPOKAJA I DUŻO MOŻE NAUCZYĆ POZYTYWNEGO MYŚLENIA
|
|
Witam Kobieta20 , ja jestem z wielkopolski własnie czekam na termin MS i troche mnie to stresuje. powiedz mi jak długo czekałas na MS po testach w Pile? bo ja zdawałem 28.03 i na razie nic sie nie odzywaja. A jesli moglabyś to podaj mi swój nr GG mialbym do ciebie pare pytań odnośnie MS jak to w Poznaniu wygląda. Pozdrawiam i życze powodzenia!!!!!!!!
|
|
byla bym wdzieczna
|
|
dokładnie tamgdzie alfik89 powiedział tam jest Fox no chyba ze zrobili tambiedronke to nie wiem hehe Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
Domotec: ja byłem w niedzielę w Amnesi Maxx i uważam, że impreza była świetna, ale to moje subiektywne zdanie. Drugiego dnia nie byłem, więc nie wiem jak było. Domotec, ale skoro byłeś pierwszego dnia i poszedłeś drugiego to znaczy, że musiało być ok.
|
|
Nie liczniku więcej już tam nie pójdę ale zawendrowali tam moi znaojmi którym znudziła się impreza domowa i pojechali tam z ciekawości wiadomo nowy lokal i zostali poinformowani przez ochrone że lokal jest już zamknięty ponieważ była mała frekwencja.;)
|
|
Oooo stażyści są najlepsi....było u nas kilku. Chyba jeden potrafił zamiatać :) poważnie. A narzekać, marudzić a i potrafi powiedzieć że on już wszystko umie po miesiącu i chce więcej kasy. Te staże to pic na wodę.
|
|
a słuchajcie, lekarze też dają punkty do koncowego rankingu?jak to wygląda? do czego sie przyczepiają?
|
|
Wszystkie skutery zapraszam na parking lidla o godz. 9.00 Z parkingu wyruszymy na rozpoczęcie sezonu motocyklowego. Wszystkich chętnych proszę o pisanie na dole.
|
|
ok dzieki
|
|
Weta albo budowlanka
|