Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prezydent jest odpowiedzialny za wysokie bezrobocie! |
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prezydent jest odpowiedzialny za wysokie bezrobocie! |
nieopodal akademika, w którym mieszkam jest wróżka :P
|
|
Pedał?
|
|
15 ... malo
|
|
Jedzenie pyszne
|
|
a nie mówiłem (pisałem:) To dla tych niedowiarków........ htp://www.amnesiamaxx.pl http://www.wspolczesna.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20090319/REG20/225418281 Santreo
|
|
A nie mówiłem CPH- pierwsza oznaka zazdrości..........
|
|
Dzieki wielkie za info wszystkim.Pozdrawiam.
|
|
fanka bocianka - ma racje!!! Nie tak dawno sama wyliczałam książeczkę i premia była sporo, tyle że ja miałam dużo mniej wkładu, więc leć do banku i niech Ci wyliczą- jak już wspomniano, pierwsze wyliczenie jest darmowe, pod warunkiem że jesteś jedynym właściecielem książeczki, tzn, chodzi o to że czasami przepisuje się z brata na siostrę, i odwrotnie itd... i jeśli osoba nie zgłaszała do wyliczenia książeczki wcześniej to nic nie zapłacisz. Ja uważam że warto, jest to spora kasa, wiadomo, nie kupisz za to mieszkania, ale dołożysz do zakupu. No i premie dostaniesz, jeśli będzie akt notarialny zakupu mieszkania. POwodzenia Pozdrawiam
|
|
na woj polskiego moj synus chodzi juz 2 tyg zlobek nosi nazwe ;maly artysta; przyjmuja caly czas dzieci opiekunki bardzo fajne moj kacperekl ma 2 latka chodzi do grupy zlobkowej chociaz teraz jest chory mam nadzieje ze do poniedzialku wyzdrowieje i juz pojdzie do dzieci chociaz sie boje bo strasznie placze za mna
|
|
eheh ale mogli by im skonczyc te hamburgery z maca i tak dostali wiecej pensji bo prawei 2 kola maja na miecha + nowe fury i tylko jezdza sie lansuja przez legionow 20 - 30km/h a za nimi korek a za spowolnienie ruchu tez sa mandaty ale nie dla wladzy bo im kto naskoczy jedynie sami sobie w nowym radiowozie albo na kauflandzie testuja nowe wozy nic do roboty nie maja patrolowac ulice z buta a nie auto to tylko srodek transportu z miejsca na miejsce jesli cos siedzieje autem w blokach nie zlapia zlodzieja ...
|
|
potwierdzam zarcie jest dobre
|
|
Treść jest ukryta
|