Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dlaczego zajmujecie sie PISEM??? |
keno pierdoly gadasz. kto ci glopot naopowiadal ze w HP nie da sie zainstalowac xp? u mnie byla vista, mam XP. wiec niby jak? cud? mam DV7 XP jest lepszy na dobrym spszencie, na lepszym juz XP sobie nie radzi zawsze tak dobrze. vista jaka jest, taka jest, bywa lepsza i gorsza. pilot dziala nie tylko w media playerze, mam go na linuksie, i tez dziala pod czymkolwiek, fajne sa sensory, zamiast przyciskow funkcyjnych. do tego zawaliste glosniki Altec Lansing. sasiedzi na bank cie uslyszo jak puscisz na max. ale i tak, mozesz trafic na lepszy model Toshiby od innego HP, mozesz trafic lepszy HP od Toshiby za te samo kase. idz pomacaj, sprawdz nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dlaczego zajmujecie sie PISEM??? |
psychiatra do psychiatryka, dużemu dzwoni w głowie na znak o utracie mózgu, a Helena niech wkoncu kupi sobie bilet na tego pKSa ...
|
|
milion
|
|
cześć. Ja również mam monitor 17', bardzo tanio, który Ciebie zainteresuje, dlatego pisz na gg:7073287 ;)
|
|
Witam składam jutro dokumenty do lodzi moze tez to ktos robi ? bysmy razem złozyli i na dalsze egzaminy razem jakos jechali z kims zawsze razniej  jak by co to moje gg 3260901 Pozdrawiam
|
|
A jak tam z cenami za dobę?Może mają jakąś stronę internetową aby można było zdobyć jakąś ofertę?
|
|
Witam składam jutro dokumenty do lodzi moze tez to ktos robi ? bysmy razem złozyli i na dalsze egzaminy razem jakos jechali z kims zawsze razniej  jak by co to moje gg 3260901 Pozdrawiam
|
|
Jeśli ktoś wie to proszę o info :) z góry dzięki
|
|
za moich czasow jezdzilo sie do balik;p
|
|
Pusikiler - Nowe wcielenie tego cymbała co latał z pałą po Jednaczewiaku, bo ktoś mu zajrzał do bryki przez okno? :-)
|
|
tak historia tipsow czy tam trwałej bardzo ambitna czy przydatna w zyciu codziennym wiedza, zrób sobie habilitacje z paznokci i ciesz cycora
|
|
Witam, potrzebuję numer telefonu, adres i godziny przyjęć w prywatnym gabinecie dr Załęskiej. Z góry dziękuję.
|
|
dokładnie.wchodz na ogłoszenia.było pare ogłoszeń odstępnego.może cos trafisz
|
|
męska
|
|
Nie wiem co chcesz robić, ale wiele razy korzystałem z usług tego zakłądu i zawsze byłem zadowolony, moi znajomi również. Podaję telefon: 608438037. Pozdrawiam.
|
|
trudno sie wam utrzymac to bedzie na studiach. III lo rzadnym poziomem nie blyszczy. tak jak kazde liceum w lomzy teraz. Nie przez nauczycieli. Tylko mlodziez ktora ma w dupie nauke. Wszedzie poziom leci, taka prawda.
|
|
pisze sie na to
|
|
Studia te mają wysoki poziom i sa dobrze zorganizowne na równi z kosmetologią z warszawy czy białegostoku a nawet i lepiej:) ..mozna to stwierdzić po dobranej grupie profesorów i doktorów z ogromnym wieloletnim doświadczeniem i osób prowadzących kierunek:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |